10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Volvo sezónní nabídka na kompletní zimní kola

Platnost akce: skončila
Štítky: Volvo

Jediný způsob, jak si při nízkých teplotách zajistit bezpečnou jízdu a plnou kontrolu nad vozem.


Kola se zimními pneumatikami jsou nezbytnou podmínkou pro bezpečnou jízdu nejen na zledovatělém nebo zasněženém povrchu, ale i obecně v prostředí, kde se teploty pohybují pod 7 °C. Nabízené pneumatiky byly navrženy v dokonalém souladu s prvotřídními bezpečnostními systémy, kterými je Vaše Volvo vybaveno. Jejich důkladné testování je samozřejmostí.

 

1. Lepší výkon
Díky ideálnímu tření mezi pneumatikou a povrchem silnice zajišťují kompletní zimní kola Volvo po poklesu teplot pod 7 °C lepší brzdný výkon a ovladatelnost.

 

2. Známka kvality
Vybíráme, testujeme a schvalujeme jen ty nejlepší zimní pneumatiky těch nejuznávanějších značek. Ty v kombinaci s originálními disky Volvo vytváří perfektní zimní kola.

 

3. Důkladně prověřená kola
Kompletní zimní kola podrobujeme skutečně náročným testům prověřujícím jejich mezní vlastnosti. Uvedené testy zahrnují vše od testování jízdních vlastností na suchu až po jízdu na testovací dráze v oblasti polárního kruhu. Proto se na naše kompletní zimní kola můžete při svém každodenním cestování naprosto spolehnout.

 

4. Jistota do budoucna
Pokud svůj vůz vybavíte kompletními zimními koly, zajistíte, že budou mechanické díly Vašeho Volva perfektně spolupracovat s jeho inteligentními palubními bezpečnostními systémy. Pro bezpečnou jízdu je nutná harmonická souhra obou aspektů.

 

Více informací ZDE.

 

Zdroj: www.volvocars.com

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků