10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Hyundai Tucson již za 5 339 Kč měsíčně včetně DPH a pojištění

Platnost akce: skončila
Štítky: Hyundai

Revoluční design, elektrizující výkon, pokročilý a experimentální - to je nový Tucson.


Vítejte v revoluci. Zcela nový Tucson  není jen evolucí svého předchůdce, ale plnohodnotnou designovou revolucí. Jako lídr v oblasti progresivního designu nabízí také nejmodernější inteligentní technologie a nejširší výběr elektrifikovaných pohonů ve svém segmentu.

Elektrifikované pohony

Vyslyšeli jsme vaše žádosti. Nyní si můžete vybrat z nejelektrifikovanějších variant pohonů v tomto segmentu: 48V hybridní, hybridní a plug-in hybridní.

Revoluční design

Kombinace dynamických geometrických tvarů, ostrých úhlů a prvních parametrických skrytých světel na světě – to vše dělá zcela nový Tucson výjimečným zjevem na silnici.

Nejlepší bezpečnostní výbava ve své třídě

Užijte si ještě větší klid s nejlepšími vyspělými asistenčními systémy ve své třídě a balíčkem aktivní bezpečnosti s řadou inovativních funkcí.

 

Více informací ZDE.

Zdroj: www.hyundai.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků