10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Lexus letos poprvé uspořádá akční týden Business Week

Platnost akce: do 9.12.2023
Štítky: Lexus

Prémiová značka Lexus letos poprvé pořádá prodejní akci Lexus Business Week. Během týdne od 4. do 9. prosince bude nabízet skladové vozy UX, ES nebo RX za akční ceny připravené pouze pro tento týden. Hlavním lákadlem je výjimečná akční nabídka na model Lexus UX.

 


 

Během Lexus Business Weeku bude ve všech showroomech Lexus připravena speciální nabídka na model Lexus UX Business Edition za 799 000 Kč. Oproti aktuální nabídce jde o cenové zvýhodnění ve výši 356 000 Kč. Zároveň bude možné využít výhodné financování skrze operativní leasing KINTO One se splátkou 7 990 Kč bez DPH měsíčně.

Za akční ceny bude možné pořídit i SUV model Lexus ​​​​​​​RX, jehož cena začíná na 1 555 000 Kč, tedy se zvýhodněním 275 000 Kč. Sedan Lexus ES bude k dispozici od 1 199 000 Kč, tedy se zvýhodněním 334 000 Kč. Na oba modely je rovněž možné využít i možnost operativního leasingu KINTO One. Model Lexus ES Business Edition bude dostupný již za 13 999 Kč bez DPH měsíčně a model Lexus RX 350h Comfort 4x4 E-Four již za 15 999 Kč bez DPH měsíčně.

Ve stejném termínu prvního prosincového týdne bude ve všech Lexus ​​​​​​​centrech k vidění také model Lexus ​​​​​​​LBX, který si mohou zákazníci prohlédnout a předobjednat. Přesný rozpis termínů roadshow s modelem LBX najdou zájemci na webu lexus.cz. Pro návštěvníky bude připraveno i drobné občerstvení a celkový prémiový servis v duchu japonské pohostinnosti Omotenashi.

 

 

Více informací ZDE.

Zdroj:

https://www.lexus.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků