10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Akční nabídka jaro 2018

Platnost akce: skončila
Štítky: Honda

Mimořádná nabídka Honda


Splňte si svůj sen!!!

Výhodné financování s Honda Financial Services.
Vyberte si svůj vůz a ušetřete až 150.000 Kč!!!

Rozšiřte kapacitu zavazadlového prostoru svého vozu a vyberte si z kompletních sad nabízených za trvale snížené ceny, nyní již od 9 990 Kč! (cena je platná pro model CR-V. Snížené ceny tažných zařízení se týkají vybraných modelů Jazz, Civic, Civic Sedan, HR-V, CR-V).

Honda Jazz již od 339.900 Kč
-  geniální flexibilní sedadla Magic Seats můžete jednoduše přenastavit do některé z jejich mnoha praktických pozic, čímž ještě lépe využijete prostor vozu s největším interiérem ve své třídě. Ani zavazadlový prostor nezůstává pozadu. Jeho objem 354 litrů je v dané kategorii rovněž bezkonkurenční. Při sklopených sedadlech Jazz dokonce umožňuje převézt předměty dlouhé až 248 cm a vysoké až 128 cm.
- splátka již od 3.190 Kč měsíčně

Honda Civic již od 429.900 Kč
- Pozornosti neuniknete. Protože jeho aerodynamický profil a sportovní linie jsou něco jiného, než je běžné. Ve voze s nadstandardně prostorným interiérem dbajícím na propracovanou
ergonomii, Vás překvapí jediná věc - síla motorů VTEC TURBO. Zažijte dosud nepoznanou radost z jízdy a užívejte si pohodlí, bezpečí a prostor na nejvyšší úrovni.
- splátka již od 2.978 Kč měsíčně

Více informací o akční nabídce naleznete ZDE.

Zdroj: www.honda.cz
 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků