10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nissan CZECH LINE

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Nissan

Čeští zákazníci mohou nyní nákupem vybraných vozů Nissan ušetřit až 128 000 Kč


Nissan přichází s akční modelovou řadou CZECH LINE

Nabídka zahrnuje atraktivní modelovou řadu CZECH LINE s crossovery Nissan Juke, Qashqai a X-Trail, které byly speciálně připraveny na míru českému zákazníkovi.
Mimořádně atraktivní ceny.
Můžete ušetřit až 128 000 Kč.

NISSAN JUKE
- stylový a kompaktní městský crossover
- výbava Acenta, která nabízí automatickou klimatizaci, ovládání audiosystému na volantu, k tomu audio s konektivitou CD, USB, MP3, AUX, iPod a Bluetooth, tempomat, přední mlhové světlomety, zatmavená okna, systém dynamického řízení vozidla, kožený volant a hlavice řadící páky
- netradiční až extravagantní design
- v akční nabídce CZECH LINE je nyní k dispozici i dodatečná výbava vozu (kompletní personalizace exteriéru včetně 18” hliníkových kol s barevnými segmenty a navigační systém NissanConnect)

Juke CZECH LINE je dostupný v motorizacích 1.2 DIG-T a 1.6 l XTRONIC s cenovým zvýhodněním až 85 500 Kč a cenou od 379 000 Kč.


NISSAN QASHQAI
- nejprodávanější rodinný městský crossover v Evropě
- výbava Acenta, která nabízí dvouzónovou automatickou klimatizaci, výškově nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce a přední mlhové světlomety s chromovanými rámečky, dešťové senzory, elektricky nastavitelné a sklopné zpětné zrcátka a 17” hliníková kola
- Nissan Qashqai obdržel 80 ocenění, z toho 19 titulů „Vůz roku“
- v akční nabídce CZECH LINE je nyní k dispozici i dodatečná výbava vozu (sada Technology, která obsahuje navigační systém NissanConnect se 7” dotykovou obrazovkou, digitální rádio a anténa ve tvaru žraločí ploutve, bezpečnostní systém Nissan Safety Shield, automatické nouzové brždění, inteligentní přepínání dálkových světel, zadní a přední parkovací senzory, zatmavené zadní okno + zadní boční skla, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním)

Qashqai CZECH LINE je dostupný s motory 1.2 DIG-T a 1.6 DIG-T s cenovým zvýhodněním až 82 600 Kč a cenou od 499 000 Kč.


NISSAN X-TRAIL
- světově nejprodávanější SUV, vyniká svou robustností, stylovými prvky i řadou inovativních technologií v oblasti bezpečnosti
- výbava N-Connecta, která obsahuje bezdotykové otevírání dvěří zavazadlového prostoru, inovativní bezpečnostní systém Nissan Safety Shield, 18” hliníková kola, střešní ližiny, multimediální navigační systém NissanConnect se 7” dotykovou obrazovkou, který zahrnuje inteligentní panoramatický kamerový parkovací systém, anténu ve tvaru žraločí ploutve a digitální rádio

X-Trail CZECH LINE je dostupný s motory 1.6 dCi 4x4, 2.0 dCi XTRONIC 4x4 a 1.6 DIG-T s cenovým zvýhodněním až 128 100 Kč a cenou od 649 000 Kč.


Více informací naleznete ZDE.

Zdroj: www.nissan.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků