10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Startuje roadshow s novým modelem Volvo XC60

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Volvo

Volvo Car Czech Republic připravilo pro své klienty a fandy značky atraktivní závěr prázdnin. Koncem srpna vyrazí nové Volvo XC60 napříč Českou republikou, aby představilo svůj nezaměnitelný švédský design, který nelze přehlédnout.


Nejnovější model značky Volvo navazuje na mimořádnou popularitu svého předchůdce. První ohlasy světových médií nešetří superlativy. Padají přirovnání jako „největší švédská všestranně nadaná hvězda od časů skupiny ABBA“, „nový klenot“ či „až po stěrače čelního skla šíleně chytré“. Jeho čistý a minimalistický design je typickou ukázkou severského přístupu k luxusu, kde se o první místo dělí prvotřídní kvalita, nejmodernější technologie a komfort bez kompromisů.

A nebylo by to Volvo, aby se nepokusilo posunout opět o kus dál také hranice bezpečnosti. Nová XC60 je tak beze sporu dosud nejbezpečnějším vozem automobilky s nejširší bezpečnostní výbavou ve své třídě vůbec – a to již v základu. Detekce velkých zvířat či ochrana proti neúmyslnému sjetí z vozovky, systém City Safety s automatickou podporou řízení, na přání asistent pro jízdu v kolonách a semiautonomní řízení Pilot Assist… XC60 zkrátka představuje budoucnost nejen designu, ale i bezpečnosti.

A to vše je nyní k vidění v rámci jedinečné roadshow, která poputuje Českou republikou. Ctitelé skandinávského designu stejně jako zájemci o nejnovější dění v automobilovém světě mohou novou XC60 podrobně prozkoumat u Volvo trucku nebo v proskleném Volvo stánku hned na pěti akcích, které se budou konat na přelomu srpna a září.

- Nové Volvo XC60 představuje budoucnost bezpečnosti již v základní výbavě. Je posledním vývojovým stupněm švédského dynamického SUV.

- Dlouhá kapota, svalnaté lemy blatníků a krátké převisy evokující sílu dokonale souznící s kultivovanou krásou interiéru.

- Nové Volvo XC60 bylo stvořeno k řízení. Je vyváženou mistrovskou kompozicí tvořenou chytře řešenou architekturou a nejmodernějšími technologiemi.

Přijďte se o jeho impozantnosti přesvědčit i Vy v rámci jedinečné Road Show.

Kdy a kde se můžete s novým Volvem XC60 setkat?

Barum Czech Rally Zlín 2017 25. – 26. 8., Zlín

OC Forum Nová Karolina   29. – 30. 8., Ostrava

Nákupní a zábavní centrum Olympia 31. 8. – 1. 9., Brno

Evropský pohár žokejů 2017 2. – 3. 9., Praha Velká Chuchle

Czech International Air Fest 2017  2. – 3. 9., Hradec Králové

Zdroj: www.volvo.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků