10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Zcela nový Ford Fiesta

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford

Atraktivní nový vzhled! Design nového Fordu Fiesta je mimořádně moderní a extrémně stylový... Působí však jaksi povědomě. Je to stále Fiesta, ale vylepšená. Její aerodynamická karoserie se vyznačuje splývajícími, precizními liniemi. Od první chvíle působí moderním a vytříbeným dojmem.


Zcela nový Ford Fiesta vynikájedinečnými způsoby individuálního přizpůsobení vozidla, které jsou rozmanitější než kdykoli dříve. V kombinaci s podmanivou jízdní dynamikou, která vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři, tvoří tyto vlastnosti z nového Fordu Fiesta partnera dokonale vyhovujícího vašemu životnímu stylu.

Koncepce i styl se v novém Fordu Fiesta od základu změnily. Díky pokrokovému zpracování, novému atraktivnímu exteriéru i překrásně ztvárněnému interiéru budete nepřehlédnutelní. Přednosti nové Fiesty však zdaleka nekončí tím, co je vidět na první pohled. Tento nový model se pyšní také dokonale promyšlenými technologiemi, mezi které patří například inteligentní systém SYNC 3 i fascinující nový audiosystém B&O Play.

- Příjemná a pohodlná. Zábavná a inteligentní.

Pokud chytré technologie fungují hladce u vás doma, proč ne i ve vašem autě. Nový Ford Fiesta je vybaven systémem SYNC 3, který usnadňuje život; moderním audiosystémem B&O PLAY, jenž se postará o zábavu na cestách; a elektricky ovládanou panoramatickou střechou, která zpříjemní každou jízdu. Připravte se vyzkoušet tohle všechno i mnoho dalšího v prostoru navrženém tak, aby vám zajistil veškeré myslitelné pohodlí.

- Neuvěřitelně chytré!

Když nastartujete nový Ford Fiesta, probudíte tím k životu širokou paletu vyspělých systémů a technologií. Například aktivní parkovací asistent, adaptivní tempomat, asistent pro jízdu v pruzích, systém rozpoznávání dopravních značek a mnoho dalších. Připravte se vyzkoušet technologie tak chytré a užitečné, až se budete divit, jak jste se bez nich mohli doposud obejít.

- Vychutnáte si jízdní dynamiku. Oceníte hospodárnost.

Proč byste se měli rozhodovat mezi suverénními jízdními výkony a nízkou spotřebou paliva? S novým Fordem Fiesta můžete mít obojí. Šestinásobný držitel titulu „Motor roku“, zážehový 1.0 EcoBoost, je vám k službám. Systém Stop-Start pomáhá šetřit palivo při každém zastavení. A vyspělé jízdní vlastnosti spolu s precizní ovladatelností představují záruku vynikajícího pocitu z jízdy.

- Bezpečnost a zabezpečení jsou pro nás prioritou

Nový Ford Fiesta disponuje celou řadou pokročilých technických řešení, která v rizikových situacích ochrání vás, vaše cestující i samotný vůz. K nejvýznamnějším prvkům patří adaptivní tempomat, aktivní parkovací asistent, chrániče hran dveří a SYNC 3 s automatickým nouzovým voláním Emergency Assist. Je zde i celá řada dalších systémů, z nichž některé pomáhají nehodě úplně předejít.

Jeden vůz, mnoho tváří. Seznamte se s různými variantami nové Fiesty.

- Fiesta Trend. Nečekaně vytříbená

- O stupeň lepší Fiesta Titanium

Fiesta ST-Line. Rychlá už od pohledu

- Sportovní Ford Fiesta ST

Fiesta Vignale. Aura unikátnosti

Fiesta Active. Aktivní na mnoho způsobů

Výroba vozů ST-Line a Vignale bude zahájena na podzim 2017.

Výroba vozu Active bude zahájena v roce 2018.

Vyžádejte si nezávaznou cenovou nabídku nebo testovací jízdu.

Pořiďte si zcela nový Ford Fiesta.

Již za 3 555 Kč měsíčně s prodlouženou zárukou na 7 let ke každému vozu a s bonusem 20 000 Kč na vybraná provedení

Více informací o mimořádné cenové nabídce naleznete ZDE.

Pro více informací o novém Fordu Fiesta klikněte ZDE.

Zdroj: www.ford.cz

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků