10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Dny testovacích jízd ŠKODA 2017

Platnost akce: skončila
Štítky: Škoda

Vyzkoušejte si některý z našich modelů a vyhrajte vůz ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT.


Pro malé i velké motoristy jsme přichystali spoustu skvělých zážitků – od testovacích jízd s vozy ŠKODA až po zábavné doprovodné aktivity. A aby toho nebylo málo, na každé akci můžete soutěžit o skvělé ceny!

Vyhrát můžete v naší tipovací soutěži. Chtěli byste jezdit vozem ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT? Nebo vyhrát týdenní dovolenou pro celou rodinu na českých horách, či jízdní kolo ŠKODA MTB 29 Full včetně dárků z naší cyklistické kolekce? Stačí na jakékoliv akci Dnů testovacích jízd ŠKODA 2017 vyplnit soutěžní kontaktní kartu, správně odpovědět na soutěžní otázku a výhra může být vaše!

Navíc si z každé akce můžete odnést jednu z atraktivních cen pořádajícího obchodního partnera ŠKODA jako je zapůjčení vozu ŠKODA s pohonem 4x4 na víkend nebo jakéhokoliv jiného na jeden týden, nosič jízdních kol nebo autochladničku, či voucher na služby obchodního partnera ŠKODA.

Za každou testovací jízdu pro vás máme navíc Kofolu zdarma.

Vyzkoušejte pestrou paletu našich vozů!

Testujeme po celé České republice do 30. 9. 2017.

Více o tipovací soutěži naleznete ZDE.

 

Zdroj: www.skoda-auto.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků