10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

KIA Cee´d za 299 980 Kč. Dokonalý vůz i cena.

Platnost akce: skončila
Štítky: KIA

Cee´d nikdy nebyl dostupnější! Nyní za neodolatelných 299 980 Kč! Využijte revoluční produkt Kia Select a získejte dodatečný Bonus 10 000 Kč. Záruka 7 let / 150 000 km na celé vozidlo, přičemž první 3 roky bez omezení kilometrů.


Nová KIA Cee´d kombinuje všechno, dynamický vnější vzhled i prostorný interiér. Geniálně využitý interiér nabízí cestujícím velký prostor, aby mohli cestovat pohodlněji než dosud a to nejen díky elektricky ovládaným předním oknům.

Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče si pamatuje dvě různá nastavení a volant lze nastavit výškově i podélně. S příchodem léta se jistě bude hodit i manuální klimatizace a pro větší zážitek z jízdy i audiosystém s CD/MP3.

KIA Cee´d vyniká při pohledu z každého úhlu díky prémiovým předním xenonovým světlometům se světly LED pro denní svícení a zadním svítilnám LED. S předními mlhovými světlomety si užijete jízdu za každého počasí.

Všechny modely KIA Cee´d jsou vybaveny spolehlivou navigací a díky integrovanému hotspotu Wi-fi, který umožňuje propojit navigační systém s Vaším chytrým telefonem, budete dostávat nejaktuálnější informace o dopravě.

V oblasti bezpečnostní výbavy jsme neponechali nic náhodě. Vaše KIA Cee´d Vás v případě nouze ochrání ze všech stran, vůz je totiž vybaven 6 airbagy - dvěma čelními, dvěma bočními a dvěma okenními arbagy. Systém řízení stability vozidla VSM Vám zase pomůže při brzdění v ostrých zatáčkách nebo na mokrém povrchu. 

Pořiďte si novou KIA Cee´d Comfort 1,4 CVVT 73 kW za 299 980 Kč!

Více informací naleznete pod odkazem zde.

Zdroj: www.kia.com

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků