10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Vyzkoušejte si nové BMW řady 5

Platnost akce: skončila
Štítky: BMW
Nové BMW řady 5 Sedan je ztělesněním moderního manažerského vozu. Díky svému dynamickému a zároveň elegantnímu vzhledu přesvědčivě naplňuje všechna očekávání, která jsou dnes kladena na vozy vyšší střední třídy: má sportovně elegantní tvary, přináší radost z jízdy a také špičkové technologie.

BMW Řady 5 sedan. Úspěch je věc rozhodnutí.
Pokud bereme v úvahu dynamiku, nové BMW řady 5 posouvá hranice. Silné motory přenášejí svůj sportovní charakter na silnici velmi působivým způsobem. Přesto nové BMW řady 5 nepřináší pouze čistou sílu, ale používá i rozum. Díky tomu, že využívá progresivní technologie budoucnosti, které umožňují využití úplného výkonnostního potenciálu, se stává skutečným hrdinou.

Zrychlení 0–100 km/h v s (BMW 540i Sedan)
5,1
Kombinovaná spotřeba v l/100 km (BMW 540i Sedan)
6,9–6,5
Emise CO2 v g/km (BMW 540i Sedan)
159–149

BMW řady 5 se nespokojí s průměrností. Je proto zcela logické, že v oblastech zrychlení a emisí CO2 musí být v rámci třídy absolutním šampionem. Ke splnění tohoto úkolu mu pomáhá například poprvé použitá funkce Intelligent Start Stop. Ta vypne motor pouze v okamžiku, kdy existuje předpoklad, že zastavení bude trvat déle než pouhých několik sekund.

Sedmá generace BMW řady 5 se může pochlubit úsporou hmotnosti až 100 kg v porovnání s předchůdcem, a to hlavně díky širšímu použití lehkých materiálů, jako je hliník či různé ultramoderní hliníkové slitiny. Inteligentní lehká konstrukce zajišťuje vyvážené rozdělení hmotnosti mezi přední a zadní nápravu a také nižší těžiště. Výsledkem je velmi dynamická jízdní charakteristika.

Soubor technologií BMW EfficientDynamics je u BMW řady 5 viditelný zejména u typické designové ikony: masky chladiče ve tvaru ledvinek. V situacích, kdy motor pro své chlazení potřebuje pouze malé množství vzduchu, otvor v masce chladiče Active Air Stream zůstává zavřený. Díky tomu je možné dosáhnout hodnoty aerodynamického odporu vzduchu cx pouze 0,22, což je v rámci třídy unikátní.
BMW EfficientDynamics, tak se označuje přístup zaměřený na snižování spotřeby paliva a emisí CO2 při současném zvyšování dynamických schopností a úrovně nabízené radosti z jízdy. Řada funkcí se soustředí na pohonné ústrojí, řízení toku energií i celkový koncept vozidla.

Vyplňte kontaktní formulář a zažijte radost z jízdy na vlastní kůži!

Digitální služby a asistenční systémy v BMW řady 5 Sedan.
Vítězit ve všech situacích nelze bez jedné zásadní věci: prvotřídního vybavení. Bezpočet digitálních služeb a asistenčních systémů BMW řady 5 zajistí bezproblémovou konektivitu s celým světem, zatímco jejich intuitivní ovládání umožní řidiči užívat si vrcholný komfort a bezpečnost při maximální produktivitě.

Objednejte si katalog, stáhněte si ceníky nebo zjistěte více o nabídce paketů JOY!

Více informací získáte pod odkazem BMW řady 5 sedan.

Zdroj: www.bmw.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků