10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

BMW Premium Selection - ověřené ojeté automobily

Platnost akce: do odvolání
Štítky: BMW

Ojeté neznamená nekvalitní. Díky BMW Premium Selection máte jistotu, že kupujete kvalitní ojetý vůz. Ověření Premium Selection od nás dostanou jen vozy, které projdou náročnou a rozsáhlou prohlídkou. Díky tomu můžete u každého vozu garantovat záruku 24 měsíců bez omezení kilometrů a nabídnout i další nadstandardní služby. Na vás je jen jediné: Nasednout a užít si jízdu!


Když zvolíte ojetý vůz z programu BMW Premium Selection, můžete být klidní, že jste udělali správné rozhodnutí. To proto, že automobil úspěšně prošel rozsáhlou kontrolou a získal ověření BMW Premium Selection. S vozem BMW Premium Selection přichází také široká nabídka záruk a služeb mobility. Je rovněž zaručeno, že daný vůz není starší 5 let a má najeto méně než 120 000 km.

Jaké výhody nabízí program BMW Premium Selection?

24 měsíční záruka
Vůz, na který se můžete spolehnout: S vozem od BMW Premium Selection obdržíte 24 měsíční záruku bez omezení kilometrů. Komplexní záruka na mechanické i elektronické součástky vozu zajistí, že si můžete bezstarostně užívat život jako řidič BMW. Na dlouhé a dlouhé časy.

360° kontrola vozu
Vozidla BMW Premium Selection jsou k dispozici pouze u participujících partnerů programu BMW Premium Selection. Naše mladé ojeté vozy splňují nejvyšší standardy, a to jak po optické, tak po technické stránce, v interiéru i na karoserii. Každý vůz z programu BMW Premium Selection úspěšně absolvoval rozsáhlou kontrolu a svým stavem na 100 procent vyhověl přesně definovaným standardům.

Ověřená historie vozu
Při koupi ojetého vozu o něm chcete vědět a znát vše: předchozí majitele, služby zákazníků, nehody nebo opravy. Z tohoto důvodu má každý vůz BMW Premium Selection kompletní certifikovanou historii

A další výhody jako je pomoc BMW při nehodě nebo poruše, atraktivní možnosti financování nebo možnost odkoupení vašeho předchozího vozu za férovou tržní cenu. Automobil z nabídky BMW Premium Selection je připraven pro testovací jízdu, kdykoliv budete chtít. Nedělejte kompromisy a vyberte si vůz, který přesně odpovídá vašim představám, výběr kvalitních ojetých vozů BMW je široký. Prohlédněte si nabídku vozů nebo se spojte s autorizovaným dealerem BMW.

Více informací naleznete zde.

Zdroj: www.bmw.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků