10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Toyota Víkend nabídne unikátní edici Selection

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Toyota
Celorepubliková akce „Toyota Víkend“ se uskuteční ve dnech 10. a 11. června 2017 u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v Česku. Společnost Toyota Central Europe–Czech při této příležitosti nabídne čtyři oblíbené modely v designovém provedení Selection. Součástí víkendové nabídky bude i akční bonus u nového crossoveru C-HR ve verzi 1,2 T v podobě navigace Go zdarma a extra slevy 15 000 Kč. Díky edici Benefit budou mít zákazníci možnost výrazně ušetřit i při nákupu ostatních oblíbených modelů, které budou k dostání se zvýhodněním až 90 000 Kč. Navíc mohou zákazníci získat další bonus až 35 000 Kč při výkupu jejich stávajícího vozu.

Termín akce: 10. – 11. 6. 2017

Otevírací doba: sobota 9 – 17 h, neděle 9 – 15 h

V rámci „Toyota Víkendu“ jsou pro zákazníky připraveny tyto nabídky:

„Toyota Víkend“ představí zájemcům zbrusu novou Toyotu Yaris s benzinovým motorem 1,5 l s výkonem 111 k a kombinovanou spotřebou 5 l/100 km. Řada Selection nabídne kromě této motorizace i verzi hybrid, která je svou spotřebou 3,3 l/100 km ideální do městského provozu. Paket bezpečnostních systémů Toyota Safety Sense je součástí již základní výbavy nového modelu. Řada Selection dodává nové Toyotě Yaris nezaměnitelnou podobu díky barevným detailům v interiéru i na karoserii vozu. Yaris ve verzi Selection bude možné pořídit již od 340 900 Kč, ve verzi hybrid již od 421 900 Kč. V této výbavě zákazníci získají např. dvouzónovou klimatizaci, multimediální systém Toyota Touch 2 nebo zadní parkovací kameru.

V designové edici Selection si zákazníci budou moci pořídit i oblíbené SUV Toyota RAV4, a to se speciálním lakováním karosérie či luxusním koženým čalouněním sedadel. Na rozdíl od klasické verze je u řady Selection lakování bočních prahových lišt, krytů podběhů kol či předního nárazníku v barvě karoserie. V případě laku je pak možné volit mezi zirkonovou stříbrnou či tmavou hlubinnou modrou. Čalounění sedadel je také ve dvou barevných kombinacích, a to Dark Rose pro stříbrný exteriér a Light Beige pro modrý exteriér. Nová exkluzivní Toyota RAV4 s výbavovým stupněm Selection je k dispozici s konvenčním či úsporným hybridním pohonem. K dostání je již od 782 900 Kč. V rámci aktuální akční nabídky mohou zákazníci získat model RAV 4 s cenovým zvýhodněním až 120 000 Kč a navíc bonusem 35 000 Kč za výkup starého vozu. 

Toyota Aygo v provedení Selection pak uspokojí nejednoho milovníka velkoměsta. Sportovnější a exkluzivnější vzhled neztrácí nic ze své hravosti. Panely palubní desky, panely středové konzoly, kryty řadicí páky včetně úpravy samotné hlavice, kryty přívodů vzduchu, horní panely bočních dveří, čalounění či obšití koberečků mohou ožít v modré, bílé či černé barvě. Požitek z jízdy za volantem nového Ayga ještě umocní dotyková 7palcová obrazovka, zadní parkovací kamera či elektricky nastavitelná vnější zrcátka. Verzi Selection je možné pořídit již za 248 900 Kč.

Posledním modelem, který bude během „Toyota Víkendu“ k dostání v unikátním provedení Selection je Toyota Auris, a to v případě obou verzí – hatchback i Touring Sports (kombi). Selection zahalí Auris do perleťově bílé, červené rubínové nebo šedé granitové s černými akcenty, které vozu propůjčují osobitější a přitažlivější vzhled. Barvy dokonale ladí se stylovými doplňky v černé úpravě: střechou včetně zadního spojleru a střešní antény ve tvaru žraločí ploutve, vnějšími zpětnými zrcátky, přední mřížkou chladiče a bočními lištami a ve verzi Touring Sports i se střešními ližinami. Stylový Auris začíná již na 457 900 Kč ve variantě hatchback a na 478 900 Kč v karoserii Touring Sports.

Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst zde.

Zdroj: www.toyota.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků