10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Produkty BMW Péče o vůz

Platnost akce: skončila
Štítky: BMW
Produkty z nabídky BMW Péče o vůz jsou součástí Originálního příslušenství BMW. Produkty určené pro pečování o vozy BMW jsou mimořádně kvalitní a navržené tak, aby dokonalost vozů BMW byla patrná ještě dlouho poté, co automobil opustí showroom. Aby bylo možné kvalitu těchto produktů snadněji vyzkoušet, připravila BMW Group Česká republika pro květen a červen speciální nabídku 20% zvýhodnění celého portfolia nabídky BMW Péče o vůz. Toto zvýhodnění nabízejí v rámci akce Produkt měsíce květen/červen 2017 všichni BMW Autorizovaní Dealeři.

BMW péče o interiér. Nadechněte se čerstvého vzduchu.
Abyste si mohli užívat radost z jízdy naplno, musí být Vaše BMW ve skvělé kondici také uvnitř. Interiér vozu nejvíce trpí především v zimě. Jaro je tedy ideální dobou k vyčištění a ošetření všech materiálů v interiéru. V nabídce produktů BMW Péče o vůz najdete ten správný čisticí prostředek na plasty, kůži, i látkové čalounění.

BMW péče o exteriér. Více lesku.
S těmi správnými produkty se může Vaše BMW lesknout jako zrcadlo. Základem je pravidelné mytí, které chrání lak a zachovává jeho barvu. Důkladné mytí šamponem skvěle připraví lak na následné leštění a voskování.
Leštění zbaví karoserii vozu i odolných nečistot, kterým se podařilo odolat předmytí a mytí vozu a i vybledlému nebo zašlému laku dokáže vdechnout nový život.
K ochránění laku Vašeho BMW před nepříznivými vlivy počasí pomůže pravidelné konzervování pomocí vosku.

BMW péče o kola. Pefektně naleštěná.
Prach ze silnice a z brzdového obložení může BMW Originálním kolům z lehkých slitin způsobit nejen snížení estetické hodnoty, ale také vážnější poškození. Zbytky nečistot a brzdový prach se zažírají do povrchu a vedou ke vzniku barevných skvrn. Aby ráfky kol zůstaly stále zářivě čisté, vyžadují pravidelné čištění a péči.

Více informací získáte zde nebo u některého z BMW Autorizovaných Dealerů.

Zdroj: www.bmw.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků