10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Modely LEXUS za výhodných podmínek

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Lexus
Objevte strhující svět značky LEXUS.

SUV modely LEXUS se zvýhodněním až 208 000 Kč
Nenechte se ničím omezovat a vyrazte kamkoli máte zrovna chuť. Modely Lexus NX a Lexus RX budou ozdobou každé městské silnice, kde se pohybují v režimu EV tiše a bez spotřeby paliva. Stejně sebejisté jsou i v terénu a na dálnici, na které můžete naplno otestovat výkon až 313 koní. Maximální pohodlí uvnitř vozu, řada nejmodernějších bezpečnostních prvků a inovativní pohon všech kol E-FOUR jsou samozřejmostí. Nyní se zvýhodněním až 208 000 Kč.

LEXUS NX 300h E-Four Edition    Akční zvýhodnění: 160 000 Kč
 LEXUS RX 450h E-Four Edition    Akční zvýhodnění: 208 000 Kč

Sedany LEXUS s výbavou v hodnotě až  200 000 Kč zdarma.
Dravé masky modelů Lexus GS a Lexus IS neklamou vzhledem. Stačí přepnout do režimu SPORT a rázem je zážitkem i přejíždění ze schůzky na schůzku. Pokud vás tedy neuvěřitelně pohodlná sedadla nepřesvědčí k poklidné jízdě, kterou sedany Lexus zvládají stejně skvěle. Zapněte si adaptivní tempomat, udělejte si pohodlí v prvotřídních klimatizovaných sedadlech a užívejte si řízení jako nikdy předtím. Nyní s výbavou v hodnotě až 200 000 Kč zdarma.

LEXUS GS 300h Comfort Top        Akční zvýhodnění: 200 000 Kč
 LEXUS IS 300h Executive               Akční zvýhodnění: 150 000 Kč

LEXUS CT již za 6 490 Kč měsíčně.
Plujte městem s kompaktním hybridem stvořeným pro městský život. Užívejte si tichou jízdu s nulovou spotřebou i emisemi, nebo jednoduše přepněte do režimu SPORT. Zážitky z jízdy doplňuje špičková automatická převodovka, řada bezpečnostních systémů nebo denní LED světlomety. Lexus CT 200h může být váš díky financování s Lexus Garant již za 6 490 Kč měsíčně a řízení po městě vás už nikdy nepřestane bavit.

Akční nabídka LEXUS Garant
Nízké měsíční splátky, garantovaná budoucí hodnota, maximální flexibilita na konci smluvního období – jezděte bez starostí a využijte akční nabídku financování s programem Lexus Garant pro nový model CT 200h ECO.

                  LEXUS CT 200h ECO
Akční cena vozu (vč. DPH)    599 900 Kč
Délka smlouvy                        24 měsíců
Akontace                                 30%
Měsíční splátka                       6490 Kč

Další informace o nových modelech LEXUS a akční nabídce LEXUS Garant naleznete zde

Zdroj: www.lexus.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků