10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Vítejte v divočině!

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
Jedinečná nabídka od Toyoty pro myslivce a rybáře!

TOYOTA Proace
Toyota Proace nabízí spolehlivá řešení pro jakoukoli práci. Toyota Proace je koncipována jako univerzální užitkový vůz, o čemž vypovídá celkem 11 různých kombinací karoserie a délky, s možností volit i různá uspořádání dveří.

TOYOTA Hilux
Legendární pick-up od svého uvedení na trh v roce 1968 zanechal stopu všude, kde se jen objevil. Toyota Hilux představuje vrchol mezi pick-upy, což dokazuje svojí robustností vyplývající z přepracované konstrukce rámové karoserie, v kombinaci s novým markantním designem, velmi kvalitním interiérem a schopností utáhnout přívěs o hmotnosti až 3,5 t. Bez obav ji vystavte nástrahám náročného terénu nebo stresu každodenního života - Toyotě Hilux ničím nenaženete strach.

TOYOTA RAV4
Toyota RAV4 překvapuje množstvím inovativních technologií: od pokročilé dynamiky nového hybridního pohonu přes bezpečnost (systém Toyota Safety Sense) až po nápaditost panoramatického monitoru. Toyota RAV4 – existuje mnoho důvodů, proč ji prozkoumat.

TOYOTA Land Cruiser
Toyota Land Cruiser je zkonstruována a odladěna tak, aby díky své technologii pohonu 4x4 s přehledem zvládla i ty nejnáročnější překážky na vaší cestě. Uchvátí vás ještě dřív, než vůbec usednete za volant.

Nabídka pro profesní skupiny - platí na nové objednávky od 1. 4. do 31. 5. 2017. O podmínkách se informujte u svého prodejce Toyota nebo zde.

Zdroj: www.toyota.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků