10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Peugeot Emotion Day 4.5 - 28.6.

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Probuďte své emoce na Peugeot Emotion Day!

Od 4. května do 28. června budete mít jedinečnou možnost otestovat aktuální modelovou řadu Peugeot, a to včetně modelu 3008, který byl mezinárodní porotou zvolen Autem roku 2017. V rámci předpremiéry vám také přivezeme ukázat nový model 5008, který si budete moci vyzkoušet mezi prvními v České republice. Pro děti i dospělé bude připraven zábavný program a soutěž o stylový skútr Peugeot. Díky naší vítězné nabídce máte navíc možnost pořídit si nový Peugeot za skvělou cenu!

Zarezervujte si testovací jízdu a navštivte nás od 4. května do 28. června na některém ze 40 míst v ČR.

Soutěž o ceny
Vyzkoušejte skvělé vozy Peugeot a vyhrajte. Po testovací jízdě vyplňte jednoduchý dotazník. Všechny vyplněné dotazníky budou po skončení roadshow slosovány. 3 výherci obdrží atraktivní ceny. Hlavní cena soutěže je – skútr Peugeot Django S.

Doprovodný program
Pro budoucí řidiče a nejmenší děti jsme v testovacím centru připravili:
- dětský koutek
- skákací hrad
- interaktivní hra "Jacquesova dílna"
- závody RC modelů

Maskot Peugeot Emotion Day 2017, lev Jacques, vás zve na testovací jízdu a návštěvu testovacího centra. V loňském roce se s ním děti mazlily skoro do roztrhání těla. Přijďte se letos pomazlit s Peugeoty a se lvem i vy! Startujeme již 4. května v Praze u OC Metropole Zličín.

Nastartujte své emoce za volantem vozů PEUGEOT!

Více informací naleznete zde.

Zdroj: www.peugeotemotionday.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků