10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Jaguar F-Pace s bonusem 90 000 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Jaguar
Zjistěte, jak první vysoce výkonné SUV Jaguar kombinuje požitek z jízdy, fascinující design a vhodnost pro každodenní používání.

Naše nejsportovnější SUV

Díky výkonným motorům, lehké hliníkové konstrukci a nejmodernějším technologiím pro podporu jízdní dynamiky nabízí Jaguar F-PACE sportovní výkon i maximální požitek z jízdy.

JAGUAR CARE

Skutečně se staráme. Naše úsilí o dokonalost a pozornost věnovaná detailům nekončí okamžikem, kdy váš vůz opustí výrobní závod. Náš servisní plán Jaguar Care zahrnuje pravidelné servisní prohlídky po dobu tří let od první registrace, bez omezení ujetých kilometrů a bez dodatečných nákladů.

Nabídka platí pro nové a předváděcí skladové vozy při uzavření kupní smlouvy a převzetí/registraci vozidla do 31.5. 2017, resp. do odvolání u všech participujících prodejců Jaguar. Nezávazně doporučené cenové zvýhodnění včetně 21% DPH. 

Spotřeba paliva modelu Jaguar F-PACE v l/100 km: 12,2–5,8 (ve městě); 7,1–4,2 (mimo město); 8,9–4,8 (kombinovaná); emise CO2 v g/km: 209–126. Ilustrační fotografie.

Více informací naleznete ZDE.

Zdroj: http://www.jaguar.cz

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků