10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Program pro vozy 4+

Platnost akce: skončila
Štítky:
Jedná se o speciální skupinu náhradních dílů, které byly optimálně navrženy pro vozy starší 4 let, aby náklady na údržbu a opravy těchto vozidel odpovídaly jejich časové hodnotě. Nabízí tak optimální poměr mezi cenou opravy a zůstatkovou hodnotou vozidla.

Zatímco ŠKODA Originální díly a ŠKODA Originální výměnné díly jsou identické s díly používanými při výrobě nových vozů, u Economy dílů byl lehce snížen počet variant a upraveny jejich konstrukční vlastnosti. Jsou použity odpovídající materiály, a to nikdy na úkor kvality. 

Můžete si být jisti, že stejně jako všechny produkty ŠKODA, tak i ŠKODA Economy díly jsou vyrobeny dle technologických standardů ŠKODA s důrazem na maximální kvalitu a bezpečnost. 

Na ŠKODA Economy díly poskytujeme standardní dvouletou záruku.

Dodávají se prostřednictvím autorizované dealerské sítě ŠKODA. 

Proč nakupovat ŠKODA Economy díly

  •  jedná se 100 % o výrobek ŠKODA AUTO 
  •  mohou být až o 35 % levnější než Originální díly 
  •  jejich kvalita je důsledně testována koncernem Volkswagen 
  •  nabízí dvouletou záruční lhůtu

Sortiment

Výfuky, brzdové destičky, autobaterie, tlumiče, alternátory, brzdové kotouče, filtry, zapalovací svíčky, lišty stěračů, startéry, kapalina do ostřikovačů.

Zdroj: http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/program-4-plus/?utm_id=27895&utm_source=idnes_auto&utm_medium=display&utm_campaign=kontrola_ojeteho_vozu_02-03&utm_content=branding#ExtendableModuleWebPart_1

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků