10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový, moderně vybavený Peugeot 301 jde s dobou

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Peugeot 301 byl prvním vozem značky Peugeot speciálně vyvinutým pro trh sedanů segmentu B. Cílí na klientelu různých mezinárodních trhů, která hledá kvalitní sedan reprezentativního vzhledu. NOVÝ PEUGEOT 301 lze počínaje lednem 2017 objednávat do výroby. První vozy budou klientům dodány v březnu 2017.

Úspěch vozu plyne z jeho oceňovaných vlastností, konkrétně jde o prostor pro pasažéry a kapacitu zavazadlového prostoru, které jsou nejlepší v segmentu, dynamické jízdní vlastnosti, za nimiž stojí odborné know-how značky Peugeot, a provedení vozu přizpůsobené jízdním podmínkám jednotlivých zemí, kde se tento model prodává. Nový Peugeot 301 přináší do segmentu nové přednosti s cílem uspokojit nároky rostoucího počtu zákazníků tohoto významného segmentu. Karoserie vozu využívá nejnovější stylistické principy značky. Vertikální maska chladiče, světlomety v jedné rovině s karoserií a precizní úpravy přispívají k odolnosti vozu. Světelný podpis doplněný vepředu o LED diody dodává vozu na atraktivitě.

Zásadním rysem nového modernějšího vzhledu vozu je velký dotykový 7palcový displej, který je díky kapacitní technologii rychlý a přesný. Na displeji se zobrazuje obraz z parkovací kamery a 3D navigačního systému TomTom. Pomocí propojení Mirror Screen triple play, které je v tomto segmentu unikátní, se na displeji duplikuje obsah smartphonu.

Dynamický charakter podvozku doplňuje moderní řada motorů. Novinkou u modelu nový Peugeot 301 je tříválcový benzinový motor PureTech, kterým je již vybaven více než milion vozů značky Peugeot po celém světě. Automatická převodovka poslední generace EAT6 s technologií Quickshift je spojena s benzínovým motorem 1.6 VTi 115 k. Mezi dieselovými motory vyniká verze 1.6 BlueHDi 100 k, která zajišťuje rekordní jízdní komfort a spotřebu paliva.

Peugeot 301 stručně

Nový Peugeot 301 je prvním vozem, který značka vytvořila exkluzivně pro země, v nichž je poptávka po sedanech. Vůz je pro tyto destinace speciálně vyvinut, plní očekávání jejich zákazníků a je přizpůsoben specifickým podmínkám pro užívání vozu v těchto zemích. Karoserie tohoto sedanu je elegantně vymodelovaná v souladu s nejnovějšími stylistickými principy značky. Nápis PEUGEOT zdobí horní pás vertikální mřížky, uprostřed se skví logo. Světlomety kombinující tři materiály jsou zarovnány s karoserií, zadní opalescenční světla vytvářejí symbol tří vrypů lvích drápů. Na řidiče i všechny čtyři spolucestující čeká pohodlná a velmi kvalitní kabina. Zavazadlový prostor o  objemu 640 litrů je jedním z největších v segmentu. Jeho objem 506 dm3 (VDA 210) může být jednoduchým úkonem prodloužen na 1332 dm3 VDA (214) - sklopením opěradla zadní lavice dělené v poměru 1/3 a 2/3.

Nový Peugeot 301 se v segmentu svým exkluzivním vybavením výrazně odlišuje. Nabízí velký 7palcový dotykový displej, propojení Mirror Screen triple play (MirrorLink®, Android Auto®, Apple CarplayTM), navigační systém 3D TomTom a couvací kameru. K dispozici je komplexní bezpečnostní výbava na té nejvyšší úrovni: ABS, ESP, nouzový brzdový asistent (EBA) a systém monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS). Posádka je chráněna předními i bočními airbagy a tříbodovými bezpečnostními pásy vzadu. Zadní sedadla jsou opatřena systémem ISOFIX pro upevnění dětských sedaček. 

Vůz nabízí dynamické jízdní vlastnosti, jež za jakýchkoliv jízdních podmínek zajišťují vynikající kompromis mezi komfortem a jízdní stabilitou. Nový Peugeot 301 těží stejně jako ostatní modely značky z odborných znalostí konstrukčních týmů. Poslední generace motorů Euro 6 přináší potěšení z jízdy a úspornost. Základem benzinových motorů jsou verze 1.2 PureTech 82 k a 1.6 VTi 115 k. Výkonnější z nich může být spřažena s  6stupňovou automatickou převodovkou EAT6. Dieselový motor1.6 BlueHDi 100 k dosahuje rekordně nízkých emisí CO2. Nový Peugeot 301 je vyroben tak, aby odolal náročnému podnebí a obtížným jízdním podmínkám. Mezi specifické konstrukční prvky patří systém odpružení, těsnění a spojovací prvky. Nový Peugeot 301 byl navržen tak, aby vyhovoval různým zemím a způsobům použití. Z tohoto důvodu mohou být výše uvedené motory nahrazeny jinými pohonnými jednotkami splňujícími místní emisní normy. Jeho přizpůsobení se specifickým geografickým okolnostem znamená, že je připraven uspokojit požadavky zákazníků z hlediska náročných jízdních podmínek, ať už jde o nekvalitní silnice, nebo horké, studené či vlhké podnebí. Nový Peugeot 301 se bude vyrábět ve španělském městě Vigo. Využívá nejvyšší výrobní standardy skupiny PSA.

zdroj. http://cz-press.peugeot.com/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků