10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Fiat Talento

Platnost akce: skončila
Štítky: Fiat
Multi TALENTOvané. Špičková ložná kapacita, mimořádná kompaktnost a agilita: to vše a mnohem více s novým Talentem. Model se svými velkorysými vnitřními rozměry, skvělou všestranností a schopností přizpůsobit se různým potřebám zákazníka, bude perfektním pracovním společníkem v městských ulicích i na dálnicích.

Financování Fiat Professional s 0 % navýšením, nebo záruku Powertrain Care na 2+2 roky, nebo na 160000 kilometrů s předplacenou palivovou kartou. Nabídka platí při objednání vozu do 31.8.2016. Společnost FCA Central and Eastern Europe Kft. si vyhrazuje právo na změnu nebo ukončení nabídky.

Dokonalé propojení mezi modely Doblò Cargo a Ducato s perfektní kombinací agility a nosnosti, to vše zabalené do jednoduché, ale stylové karoserie. Karoserie je kompaktní a dobře dimenzovaná: čelní okno přecházející do krátké kapoty vytváří impozantní vzhled, který je ale současně velmi dynamický. Design přední části je horizontální s výraznými a jasně definovanými tvary, a rozšiřuje vůz i jeho ložnou plochu, a současně mu dodává dynamiku a stabilitu. Vysoká úroveň funkčnosti a produktivity je zřejmá i na čtvercovém průřezu zadní části.

Kabina je navržena pro maximální komfort a ergonomii. Sedadla jsou dobře tvarovaná a navržená tak, aby poskytovala pohodlí všem cestujícím. Pozice volantu poskytuje pocit jízdy, jako v osobním voze. Volant je čalouněný kůží a díky ergonomickým ovladačům je schopen učinit každodenní jízdu bezpečnější a více uvolněnou.

Nové Talento nabízí všechny palubní technologie a funkčnost, které jsou zapotřebí včetně infotelematického systému Touch-Radio Nav 7”, který zahrnuje:

Navigační systém Navteq:
FM/AM (+DAB) rádio
Přehrávání hudebních souborů přes vstupy USB a AUX
Hands-free telefonování přes rozhraní Bluetooth®

U Talenta jsou k dispozici také systémy Radio Bluetooth® (USB a DAB) a Radio CD Bluetooth®.

Kabina je praktická a funkční a zahrnuje řadu úložných prostor: po ruce je celých 90 litrů, které interiér mění na skutečnou mobilní kancelář (v úložném prostoru pod sedadlem, inovativní sklopné prostřední sedadlo, držák tabletu a držák chytrého telefonu).

Talento zahrnuje poslední generaci palubních technologií a nabízí vysokou úroveň bezpečnosti, a to ve standardu všech verzí:

ABS s EBD (elektronické rozdělování brzdné síly) a asistent pro nouzové brzdění
ESC s funkcí Hill Holder a Traction+ (vždy ve standardu)
ESC with Hill Holder and Traction+ (pomáhá řidiči během rozjezdu do kopce)

Vůz je možné na přání vybavit asistenčním systémem proti rozkmitání přívěsu (zaručuje dokonalou stabilitu při tažení) a bočními airbagy. Talento nabízí také asistenční systémy pro parkování: zadní parkovací asistent (pouze zvukový) a zadní couvací kameru na vnitřním zpětném zrcátku.

Kupte si u nás nový FIAT Talento a vyberte si k němu jednu z výhod. Pro více informací klikněte zde

zdroj. https://www.nhcar.cz/cs/fiat-talento/

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků