10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

"TOYOTA VÍKEND“ bude ve znamení mimořádných nabídek

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
Toyota Víkend“ proběhne od soboty 4. do neděle 5. června 2016, otevírací doba: sobota 9 – 17h, neděle 9 – 15h u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v ČR

Společnost Toyota Central Europe – Czech připravila pro své zákazníky celorepublikovou akci „Toyota Víkend“, která proběhne ve dnech 4. – 5. června 2016. Pro zákazníky jsou připraveny výrazné hotovostní slevy nebo za ně Toyota zaplatí akontaci. Zájemci si mohou pořídit nový stylový Yaris ze speciální dvoubarevné edice Selection.

Akční modelová řada Toyota Extra se zvýhodněním až 73 000 Kč včetně balíku příslušenství Extra
Mimořádné slevy na skladové vozy při platbě v hotovosti až 185 000 Kč
Zákazníci, kteří si zvolí pro pořízení nového vozu financování Toyota Garant, nebudou platit 10% akontaci
Zájemci si mohou pořídit nový stylový Yaris ve speciální dvoubarevné edici Selection 

Toyota Víkend - více zde

V rámci „Toyota Víkendu“ jsou pro zákazníky připraveny tyto nabídky:

V rámci akční modelové řady Extra jsou k dispozici vybrané modely se zvýhodněním až 73 000 Kč včetně paketu Extra příslušenství zdarma. Výhodná nabídka je postavena napříč modely značky. V akční řadě Extra je k dostání Aygo se slevou až 67 000 Kč či Yaris (včetně své hybridní verze) se zvýhodněním až 53 500 Kč. Auris, rovněž včetně modelu s hybridním pohonem, je k dispozici se slevou až 73 000 Kč. Celosvětově nejúspěšnější a nejprodávanější Corollu lze získat až o 65 000 Kč levněji. Na Versu pak rodiny ušetří až 70 000 Kč. 

Výrazné hotovostní slevy až do výše 185 000 Kč pro vybrané modely. Výhodná nabídka je postavena napříč modely značky Toyota. V rámci akce bude k dostání Aygo se slevou až 59 000 Kč, Yaris Hybrid se zvýhodněním až 58 800 Kč. Auris je k dispozici se slevou až 74 000 Kč. Za rodinné Verso (modelový rok 2015) lze zaplatit až o 77 000 Kč méně. Avensis bude až o 185 000 Kč levnější. Pick-up Hilux (modelový rok 2015) lze získat se slevou až 134 000 Kč.

Akontaci zaplatí Toyota. Zákazníci, kteří dají před hotovostní slevou přednost nabídce v rámci financování, nemusí při pořízení modelu Aygo, Yaris, Auris, Verso či Corolla skládat nutnou 10% akontaci. Tu za ně při využití financování Toyota Garant totiž uhradí sama Toyota. 

Hlavními výhodami financování Toyota Garant jsou nízké splátky, vlastnictví vozu po celou dobu financování a flexibilita při ukončení financování. Garantovaná budoucí hodnota vozu je nejvítanější zákaznickou výhodou, která přináší klid a jistotu od prvního dne. 

Nová rozšířená dvoubarevná řada Toyota Yaris Selection má stylový interiér i exteriér. Zákazníci mohou vybírat ze tří barevných provedení. Těmi jsou  bílo-černé lakování (Pure), vášnivě červené (Passion) v kombinaci s černou a luxusní platinové (Platinum) s černou. Nová Toyota Yaris Selection nabízí špičkovou výbavou, jedinečný design a motor 1,33 Dual VVT-i o výkonu 99 k.

zdroj. http://www.toyota-media.cz/toyota-corporate/31.05.2016/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků