10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Objevujte a obdivujte nový Volkswagen Tiguan v českých městech!

Platnost akce: skončila
Štítky:
Nový model Tiguan vyráží na exkluzivní roadshow po České republice, která představí stylový vůz pro novodobé dobrodruhy a život bez hranic.

Na roadshow se přesvědčíte, že nový Tiguan a všechny jeho chytré inovace jsou prostředkem k objevování nových zážitků ve městech i mimo ně. Jeho silný motor, přesné řízení a vylepšený pohon všech kol Vám zprostředkují enormní potěšení z jízdy. 

Chcete si ho vyzkoušet? Vydejte se za námi! Na mapě jsou zobrazena všechna místa, kde můžete nový Tiguan vidět v akci. 

Během roadshow se budete moci v rámci testovacích jízd sami přesvědčit o kvalitách nového modelu. Naši odborníci Vám tento všestranný vůz s výrazným a sebevědomým vzhledem důkladně představí a seznámí Vás s nejmodernějšími technologiemi, které usnadní nejen Vaši jízdu. 

Na všech akcích také bude možné vydat se do světa virtuální reality, kterým Vás samozřejmě provede nový Tiguan. Nebudou chybět netradiční domalovánky pro děti, soutěž o zapůjčení vozu Volkswagen Tiguan na týden a dále soutěže o tablet i další skvělé ceny. 

Zažijte život bez hranic a seznamte se s novým vozem Volkswagen Tiguan.

Pro více informací kliknětě zde

Těšíme se na Vás!

zdroj. www.volkswagen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků