10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Měsíc crossoverů Renault

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | MPV | Renault
Zachyťte život naplno a využijte tuto výjimečnou nabídku

Renault CAPTUR patří mezi městské crossovery, které v sobě dokonale spojují rysy vozů kategorie SUV, prostornost a funkčnost vozů typu MPV, ale také pohodlí a příjemné řízení kompaktního vozu. Jeho výrazný design je založen na kombinaci jemných, plynulých a harmonických linií. S dvoubarevnou karosérií a bohatými možnostmi personalizace vozu je originalita základem Renault CAPTUR. Díky následujícím funkčním řešením vám ulehčí každodenní život: zadní posuvná lavice, dvojitá podlaha zavazadlového prostoru, zásuvka Easy Life před sedadlem spolujezdce, Hands-free karta Renault, multimediální a navigační systém Media Nav Evolution, asistent rozjezdu do kopce... Objevte to všechno!

Více info 

Získejte Renault CAPTUR SPRING EDITION již za 349 900 Kč
Renault CAPTUR SPRING EDITION s automatickou klimatizací, dešťovým a světelným senzorem, Hands-free kartou Renault, multimediálním a navigačním systémem Media Nav Evolution a zadními parkovacími senzory.  

Renault CAPTUR SPRING EDITION PLUS již od 379 900 Kč obsahuje v sériové výbavě vnější zpětná zrcátka elektricky nastavitelná, vyhřívaná a sklopná, disky kol z lehké slitiny 17", dvoubarevnou karoserii, měnitelné potahy sedadel "Zip Collection" a multimediální a navigační systém R-Link Evolution s online připojením.

Přestaňte se dívat. Začněte žít
Renault KADJAR je osobitý crossover, který překonává zavedené koncepty v automobilovém průmyslu. Cítí se jako ryba ve vodě ve městě, ale také mimo silnici, a zaveze Vás na místa, na která jste ani neměli odvahu pomyslet. KADJAR je dostupný s pohonem 4x2 nebo 4x4. Jeho prostorný a pohodlný interiér a systém vnitřního uspořádání zaručuje dokonalé podmínky k tomu, abyste unikli každodennímu stereotypu. Bezpečný a otevřený novým potřebám svých uživatelů vnese do Vašeho života více emocí a umožní, aby se Vám splnila všechna Vaše přání. Dodejte si odvahu vydat se poznat nová dobrodružství.

Více info o modelu

Získejte Renault KADJAR SPRING EDITION již za 489 900 Kč
Renault KADJAR SPRING EDITION v sériové výbavě obsahuje dvouzonovou automatickou klimatizaci, dešťový a světelný senzor, zatmavená zadní okna, střešní lišty, multimediální a navigační systém Renault R-Link 2.

Renault KADJAR SPRING EDITION PLUS již od 554 900 Kč obsahuje v sériové výbavě navíc systém sledování mrtvého úhlu, Easy Park Assist (360° parkovací senzory, zadní parkovací kamera a inteligentní parkovací asistent - podélný, kolmý a úhlový), vyhřívané čelní sklo, ostřikovače předních světlometů, vyhřívání předních sedadel, elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko a fixní panoramatické střešní okno.          

zdroj. https://www.renault.cz/vozy/crossover

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků