10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Nissan GT-R poprvé v České republice

Platnost akce: skončila
Štítky: Nissan
Nový Nissan GT-R byl poprvé představen na březnovém mezinárodním autosalonu v New Yorku. Nyní Nissan ukázal nové GT-R poprvé v České republice, na dealerství AUTOBOND GROUP v Praze ve Vysočanech.

Nejvýraznějšími změnami jsou vzrušující nový vzhled interiéru i exteriéru, zásadní vylepšení jízdního výkonu a nové důležité funkce. Tyto úpravy představují nejvýznamnější změny, kterými model od svého uvedení v roce 2007 prošel.

Přední i zadní část nového GT-R byly zcela přepracovány. Cílem modernizace bylo zlepšení aerodynamiky a stability při vysokých rychlostech. Vůz získal ještě ostřejší a sportovnější design.

Ke zhlédnutí zprávy v plném rozsahu a s ní související informace, prosím navštivte: http://www.newsroom.nissan-europe.com/cz/cs-cz/Media/Media.aspx?mediaid=145178


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků