10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nissan hrdým partnerem festivalu Jeden svět

Platnost akce: skončila
Štítky: elektromobily | Nissan
Pět elektromobilů Nissan Leaf a e-NV200 zajišťuje přepravu festivalových hostů

 Nissan se stal jedním z partnerů festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět. Festivaloví hosté jezdí po Praze elektromobily Nissan. Bezemisní přepravu asi 150 zahraničních hostů obstarává pět 100% elektromobilů Nissan Leaf a e-NV200. Nabíjení elektromobilu zajisťuje společnost ABB na svých rychlonabíjecích stanicích.

Návštěvníci festivalu navíc mají možnost vyhrát zapůjčení Nissanu Leaf na víkend. Stačí správně odhadnout počet kilometrů, které ujede během prvního festivalového týdne pět elektromobilů Nissan, které vozí festivalové hosty po Praze. Více informací o soutěži na http://www.jedensvet.cz/2016/nissan

Používání elektromobilů je součástí strategie festivalu, jíž se Jeden svět snaží snížit svou ekologickou zátěž. Další opatření, která festival v tomto roce přijal, je např. vegetariánské občerstvení nebo mobilní aplikace, jíž se bude snažit nahradit papírové katalogy.

Hlavním tématem 18. ročníku festivalu je hledání domova. Jeden svět tak reaguje na úroveň veřejné debaty, která se v ČR rozvinula v souvislosti s příchodem migrantů do Evropy. Jeden svět se koná od 7. do 16. března 2016 v Praze a následně navštíví 32 dalších měst v ČR a Brusel.

Více informací na www.jedensvet.cz.

 Festival Jeden svět v číslech

 

  • 33 měst navštíví Jeden svět (Praha 7. – 16. března, poté regiony a Brusel). Nově přibyly Karlovy Vary a Zlín.
  • 26 filmů uvádí v premiéře (4 ve světové, 18 filmů v mezinárodní, 2 v distribuční a 2 v evropské), z toho jsou 
  • 3 v české či slovenské produkci
  • 9 festivalových míst obsadí v Praze (Lucerna, Světozor, Atlas, Kino 35, Městská knihovna, Ponrepo, Evald a nově Kino Béla a Divácké centrum Galerie Lucerna)
  • 123 dokumentů ve 12 tematických kategoriích představí letošní program
  • 11 interaktivních nebo webových dokumentů bude součástí programu
  • přes 100 zahraničních hostů přijede na festival do Prahy
  • 122 282 lidí z celé ČR navštívilo festival Jeden svět 2015

 

 

zdroj: http://www.newsroom.nissan-europe.com

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků