10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

SEAT Ibiza - Bezkonkurenční zvýhodnění a 5letá záruka ZDARMA

Platnost akce: skončila
Štítky:
Právě máte jedinečnou šanci ukázat se ostatním ve stylovém voze SEAT Ibiza. BEZKONKURENČNÍ ZVÝHODNĚNÍ, 5LETÁ ZÁRUKA ZDARMA

ZÁBAVNÝ, ALE TAKÉ ZODPOVĚDNÝ
O to se starají výkonné a zároveň ekologické motory. Vybírat můžete z dieselových či benzinových motorů o výkonu 75 k až 150 k. Ibiza je praktický společník do města i na vaše výlety s dostatkem prostoru v interiéru a bezpečnostní výbavou, která se o vás vždy postará. Pro náročné řidiče je připravena široká paleta výbavy na přání, která vám poskytne zábavu, komfort i bezpečí.

HALÓ, ZDRAVÍM VÁS.
Kultovní tvary modelu SEAT Ibiza budou vždy základem jeho kouzla. Vyzařuje stejné sebevědomí, postoj a mladého ducha, jimiž je Ibiza pověstná. Osobité ostré linie tvoří dynamické napětí, které vytváří dojem pohybu i u stojícího vozu. Aerodynamické proporce dodávají vozu vyhrazený a zároveň uhlazený charakter při zachování velkého, komfortního vnitřního prostoru.

PRO JEŠTĚ LEPŠÍ POCIT
Nový SEAT Ibiza byl v interiéru kompletně přepracován – díky novému ergonomickému designu budete mít z každé jízdy ještě lepší pocit. Nový SEAT Ibiza dokazuje svými vlastnostmi, od kvalitních materiálů až po dlouhý seznam nejmodernějších technologií, že má mladou duši. Díky novým barevným paketům si můžete novou Ibizu ještě více individualizovat a dodat jí váš osobní styl.  Tato silná kráska má motor EcoTSI, takže nemusíte obětovat výkon kvůli hospodárnosti.

DESIGN EXTERIÉRU
Z každého detailu nového modelu SEAT Ibiza vyzařuje kultovní charakter Ibizy. Osobité, ostré linie vytvářejí dynamické tvary, které skutečně vynikají. A možné kombinace vzrušujících nových barevných paketů dodají již tak velmi osobitému vozu ještě výraznější charakter.

ZADNÍ PARKOVACÍ KAMERA
Jakmile v novém modelu SEAT Ibiza zařadíte zpětný chod, aktivuje se zadní kamera, díky níž uvidíte na displeji informačního a zábavního systému objekty mimo zorný úhel zpětných zrcátek. Díky tomu snadno zaparkujete i do nejtěsnější mezery. Kamera vás také upozorní na nižší překážky, které by parkovací senzory nemusely zaznamenat.

INTEGROVANÝ NAVIGAČNÍ SYSTÉM
Nový SEAT Ibiza je vybaven druhou generací informačního a zábavního systému Easy Connect. Jeho 6,5“ dotykový displej je nyní plně integrován do přístrojové desky pro ještě snadnější dosažitelnost. Systém nabízí integrovanou navigační funkci, hlasové ovládání a kompletní možnosti konektivity.

LED DENNÍ SVÍCENÍ
Nový SEAT Ibiza je vybaven LED světlomety pro denní svícení a zadními svítilnami s diodami LED. Chodci a řidiči ostatních vozidel si díky LED páskům pro denní svícení vašeho vozu dříve všimnou, což zvyšuje viditelnost, a tím i bezpečnost silničního provozu. Kromě toho dodávají nejnovějšímu modelu Ibiza ještě elegantnější a osobitější vzhled.

Více informací zde


Zdroj: www.autocentrum.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků