10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Začali jsme přijímat objednávky na nový Ford Focus RS!

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford
Milovníci sportovního svezení se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je od 31. 9. 2015 možno objednat u AMB Praha.

Nový Ford Focus RS, jehož definitivní verze byla představena na autosalonu ve Frankfurtu, přijíždí na český trh s pohonem všech kol, s motorem 2.3 EcoBoost (350 k), nejvyšší rychlostí 266 km/h a s cenou 915 000 Kč.

Poprvé v historii přitom „ereso“ dostalo unikátní pohon všech kol Ford Performance AWD s dynamickým rozdělováním točivého momentu. Tento systém zaručuje nejen ideální přenos hnacího momentu na vozovku, ale dovolí také sportovně zaměřeným řidičům jízdu kontrolovaným driftem – a to ve speciálním jízdním režimu „Drift Mode“.

Další zajímavostí je režim „Launch Control“ s elektronickou podporou pro co nejrychlejší rozjezd z místa. Kromě toho jsou součástí základní výbavy každého Fordu Focus RS také devatenáctipalcová kola z lehkých slitin s pneumatikami Michelin Pilot Super Sport, sportovní sedadla Recaro, adaptivní bixenonové světlomety, audiosystém SYNC 2 s hlasovým ovládáním a mnoho dalších atraktivních prvků.

Nový Focus RS se v ČR, podobně jako Ford Mustang a modelová řada Vignale, prodává exkluzivně ve Ford Stores. AMB v Praze na Ořechu je jedním ze dvou Ford Stores v České republice.

Více informací zde


Zdroj: http://www.fordamb.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků