10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

ITALSKÉ LÉTO S VOZY FIAT 500L A 500L LIVING

Platnost akce: skončila
Štítky: Fiat | MPV
Zažijte italské léto s italským vozem - FIAT 500L

500L je vůz se stejně velkou osobností, jakou má 500, avšak nabízí pohodlí vozu segmentu MPV ovšem s praktičností a efektivitou městského automobilu třídy B. Pohodlně proto úpřepraví 5 cestujících včetně jejich 5 zavazadel. A pokud potřebujete ještě více místa, máme pro Vás prodlouženou verzi 500L Living.

500L je vůz se stejně velkou osobností, jakou má 500, avšak s několika centimetry navíc. Díky nadčasovému designu arozměrům 415 cm, 178 cm a 166 cm nabízí pohodlí vozu segmentu MPV ovšem s praktičností a efektivitou městského automobilu třídy B. Pohodlně proto úpřepraví 5 cestujících včetně jejich 5 zavazadel.

Pokud jde o základní architekturu vozidla, designéři vycházeli z koncepce cab forward, která je charakteristická zkrácenou přední kapotou, a to ve prospěch interiéru. Celkovou ergonomii zvyšují nízké boky i celkově menší výška. Velkou pozornost věnovali tvůrci také výhledu z vozidla a přístupu světla do interiéru. Fiat 500L tak charakterizují štíhlé sloupky karoserie a největší prosklená střecha v segmentu o ploše až 1,5 m2.

Fiat 500L Living, který vytváří zcela novou kategorii, Magic Purpose Wagon, je nejlépe charakterizován  stylem modelu 500, agilitou městského vozidla, kompaktností středně velkého vozu, komfortem a výbavou vozu kombi, a také prostorností a univerzálností vozidla segmentu MPV. Díky třetí řadě sedadel je tento modelnejkompaktnějším sedmisedadlovým (5+2) vozem ve svém segmentu. Disponuje délkou 435 cm, šířkou 178 cm a výškou 167 cm. I když je o 20 cm kratší než kombi segmentu C, poskytuje výjimečný komfort, prostornost a přepravní kapacitu, což mimo jiné dokazuje i zavazadlový prostor o objemu 638 dm3.

To jsou hlavní ingredience nové koncepce, která nevychází pouze z technické specifikace, ale především z využitelnosti vnitřního prostoru. Životní prostor totiž u tohoto modelu hraje hlavní roli.

Nový model je předurčen k tomu, aby zastával roli prvního vozu v rodině. Muže ohromí svým charakterem, funkčností a výkonnosti, ženy pak svou krásou, inteligentností a stylem. Velmi atraktivní bude zcela jistě i pro děti.

Více informací zde


Zdroj: www.nhcar.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků