10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nová ŠKODA Superb combi - prostor nad prostor

Platnost akce: skončila
Štítky: Škoda
Nová ŠKODA Superb se vyznačuje především obrovským množstvím dostupného prostoru.

Škoda tvrdí, že Superb Combi má největší interiér a největší zavazadlový prostor ve své třídě. Nelze popřít, že zavazadlový prostor má opět ve své třídě rekordní hodnotu - 660 litrů. Sklopením zadních sedadel vznikne objem zavazadlového prostoru 1 865 litrů.  Navíc se u nové ŠKODY Superb Combi ještě více zvětšil prostor pro cestující a prodloužil prostor pro nohy u zadních sedadel. Obzvlášť na dlouhých cestách oceníte 157 mm prostoru pro nohy a 986 mm prostoru pro hlavu. Neobyčejná prostornost je zajištěna chytrým využitím vnitřního prostoru.

Nový Superb Combi je prostě komfortní velké kombi s neuvěřitelným množstvím místa.

Nová ŠKODA Superb combi se vyznačuje nejenom prostorností, ale také praktičností. Je plná praktických řešení, které jsou v běžném životě neocenitelné. Díky držáku na parkovací lístky je už nikdy neztratíte, ukládací prostory pro každodenní drobnosti Vám zajistí čistotu ve voze, schránka na deštník Vás zachrání ve špatném počasí - to jsou jen příklady takových vychytávek.

Nový Superb Combi bude k vidění v září 2015 na své výstavní premiéře na 66. mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Ještě v tomtéž měsíci se začne prodávat. Ceník ještě není oficiálně zveřejněný. Škoda očekává, že nový Superb combi přivede ke značce nové zákazníky.

Více informací zde

 


Zdroj: www.autocentrum.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků