10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nové VOLVO XC90 - zážitek ve švědském stylu

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Volvo
Luxusní SUV navržené ve Švédsku, kde skvělý design představuje životní styl, ne luxus.

Zbrusu nové Volvo XC90, jehož kořeny jsou pevně zapuštěny v tradičním švédském designu zaujme svou svalnatou a nepřehlédnutelnou elegancí.
Díky dotykovému displeji v provedení tabletu, Head-up displeji a plně grafickému displeji přístrojové desky je ovládání zbrusu nového Volva XC90 nejen intuitivní a mimořádně jednoduché, ale může se pochlubit i krásným vzhledem.
Vzhledem k sedmi jednoduše sklopným sedadlům poskytuje zbrusu nové Volvo XC90 dostatek prostoru a komfortu pro převážení Vašich přátel, rodiny i jejich zavazadel.
Zbrusu nová XC90 se může pochlubit větší silou, více jízdními režimy a ještě větším potěšením z jízdy. Ale menším množstvím emisí CO2.
Technologie IntelliSafe neustále pracují na tom, aby Vám za jízdy zajistily podporu, pomohly Vám přecházet kolizím a v případě dopravní nehody Vás udržely v bezpečí.

Zdroj:www.volvocars.com

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků