10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

PEUGEOT 308 GT - dravec v dynamické verzi

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Objevte vyhraněný styl a skvělé dynamické vlastnosti. Nechte se unést jízdními zážitky, které vám zrychlí tep! Krátké shrnutí níže:

Nové plynulé a dynamické křivky karoserie, která zvýrazňuje světlou výšku vozu, která je vpředu snížena o 7 mm a vzadu o 10 mm. Lemy ve spodní části karoserie vůz opticky rozšiřují a speciální 18’’ hliníková kola s diamantovým výbrusem* jsou opatřena pneumatikami Michelin Pilot Sport 3.
* V základní výbavě.

Peugeot 308 GT může být poháněn jedním ze dvou nových výkonných motorů, které. Ve verzi GT 205 najdeme přeplňovaný benzinový motor 1.6 THP 205 k S&S* a u verze GT 180 dieselový agregát 2.0 Blue HDI 180 k S&S**. Obě verze splňují emisní normu Euro 6
*S&S: technologie Stop and Start, kombinovaná spotřeba podle 99/100/CE u verze hatchback 5,6 l/100 km, emise CO2 130 g/km.
** Kombinovaná spotřeba podle 99/100/CE u verze hatchback 4,0 l/100 km, emise CO2 103 g/km.

V PEUGEOT i‑Cockpitu se řidič ocitá se svým vozem v dokonalém souladu. Intenzitu jeho pocitů umocňuje zvýšená přístrojová deska spolu se speciálním malým volantem potaženým perforovanou kůží a ozdobeným zkratkou GT.

Spolu s ideálně vyváženým spojením designu a dynamických vlastností nabízí nový Peugeot 308 GT také špičkovou úroveň kvality. Všechny části exteriéru i interiéru vozu jsou dokonale propracované, vnímáte péči věnovanou každému detailu provedení… Ušlechtilé a luxusní materiály – povrch palubní desky z měkčeného plastu, kůží potažený volant a tvarované výplně dveří – umocňují dojem výjimečnosti, kterým vůz 308 GT působí ve všech směrech.



Zdroj: 
http://www.peugeot.cz/objevte-vic/nova-308/gt/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků