10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Audi Perfection: Limitovaná edice modelů Audi A4 a Audi A5

Platnost akce: do 31.12.2023
Štítky: Audi

Audi Perfection je nová limitovaná edice modelů Audi A4 a Audi A5, v níž se zrcadlí neutuchající touha značky se čtyřmi kruhy po dokonalosti. Čeští zákazníci si nyní mohou všechny karosářské verze modelů Audi A4 a Audi A5 s výjimkou sportovních verzí S, supersportovních variant RS a modelu Audi A4 allroad pořídit v ještě atraktivnější podobě za mimořádně výhodné ceny.

 


 

„Modely Audi se snaží maximálně vyjít vstříc požadavkům náročných klientů a v případě zcela nové limitované edice Audi Perfection pro modely Audi A4 a Audi A5 to přinášíme za mimořádně výhodných podmínek,“ říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi společnosti Porsche Česká republika. „Limitované edici Audi Perfection jsme dali do vínku oblíbený sportovní styl výbavové linie S line a interiérového paketu S line, který umocňuje sofistikovaný prémiový charakter obou modelů Audi A4 a Audi A5. K tomu jsme přidali balíček nejoblíbenější výbavy v podobě paketu Gravity a velmi atraktivní vzhled, který zaručuje výbava Competition plus.“

 

V rámci akční nabídky Audi Perfection vychází Audi A5 Sportback S line 40 TDI quattro na 1 225 900 Kč (1 013 140,50 Kč bez DPH). Kromě výše uvedeného interiérového paketu S line a metalického laku je součástí sériové výbavy tohoto modelu také paket Gravity a edice Competition plus. Paket Gravity rozšiřuje výbavu modelu Audi A5 Sportback o komfortní třízónovou automatickou klimatizaci, komfortní paket pro sedadla, komfortní bezklíčkový přístupový systém a paket asistenčních systémů Tour. Designově i funkčně zaměřená edice Competition plus zahrnuje leštěná, antracitově černá 20“ kola Audi Sport z lehké slitiny v designu Polygon s pěti dvojitými paprsky a rozměrem 9,0J x 20, pneumatiky 265/30 R 20, paket černých ozdobných prvků plus, červené brzdové třmeny, leskle černé kryty vnějších zpětných zrcátek, světlomety Matrix LED s laserovými dálkovými světly Audi, dynamickou světelnou animací, dynamickými ukazateli směru a specifickým tmavým tónováním RS, osvětlení prostoru dveří diodami LED, vpředu s promítáním loga S, dekorační osvětlení interiéru a designovou fólii s motivem kruhů Audi na zadních dveřích.

 

Nabídka Audi Perfection je platná do konce roku 2023 a lze pro ní využít také výhodné značkové financování Audi Financial Services včetně operativního leasingu Audi now.

 

 

Více informací ZDE.

Zdroj:

https://www.audi.cz/perfection-a4 

https://www.audi.cz/perfection-a5

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků