10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Příprava SEAT na zimu

Platnost akce: skončila
Štítky: Seat

Připraveni vyrazit za zimními zážitky? Užijte si každý kilometr cesty s perfektně připraveným vozem, a buďte si jisti v každé zatáčce a za každého počasí.


Zimní prohlídka vozu od 299 Kč

  • Nechejte si zkontrolovat váš SEAT. V rámci servisní prohlídky provedeme pečlivou kontrolu technického stavu vašeho vozu a zkontrolujeme jeho nejdůležitější části. V servisní síti SEAT obdržíte veškerý komfort, včetně široké nabídky originálního příslušenství k vašemu vozu, pneuservisu a věrnostních programů.

Originální příslušenství SEAT

  • Máte vhodnou výbavu pro zimní cestování? SEAT nabízí originálního příslušenství, díky kterému si můžete doladit váš vůz přesně podle vašich představ. Vylaďte si auto do posledního detailu. Máte velkou škálu možností – od sportovních úprav exteriéru i interiéru vozidla, přes audio a navigační systémy až po bezpečnostní technologie. Záleží jen na vás.

Pneuservis - Specialisté na pneumatiky a kola

  • Máte vhodné obutí při cestování za zimními zážitky? Náš SEAT Pneuservis poskytuje kompletní péči o pneumatiky. Poradíme a namontujeme nejvhodnější pneumatiky s PneuGarancí pro váš vůz. Nabízíme také jejich uskladnění, očištění, ošetření a zdarma ekologickou recyklaci opotřebovaných pneumatik.

 

Více informací ZDE.

Zdroj:http://seat.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků