10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Modely Toyota s hybridním pohonem

Platnost akce: skončila
Štítky: hybridní pohon | Toyota

Hybridy Toyota


Jak fungují hybridy?

Hybridní automobily Toyota jsou moderní vozy se dvěma vzájemně propojenými pohonnými jednotkami – benzínovým motorem a elektromotorem. Jsou také vybaveny velkokapacitní baterií, která uchovává energii získanou například při brzdění. Tyto tři komponenty spolu efektivně spolupracují, a šetří tak palivo. Baterii navíc není potřeba vůbec dobíjet.

Plně hybridní pohon od Toyoty sestává ze tří vzájemně propojených součástí: zážehového motoru, elektromotoru a  baterie. Klíčem k fungování tohoto systému je optimální tok energie mezi všemi třemi součástmi. Elektromotor zpětně získává energii při brzdění a pokud se vůz pohybuje ustálenou rychlostí, přenáší nevyužívanou energii do baterií k pozdějšímu využití, například při popojíždění v koloně. Baterii proto není zapotřebí dobíjet a současně se minimalizuje spotřeba paliva.

Ukázka z nabídky hybridních automobilů Toyota: 
Toyota C-HR Hybrid již od 599 900 Kč včetně bonusu za Váš starý vůz
Toyota Yaris Hybrid již od 362 900 Kč včetně bonusu za Váš starý vůz
Toyota RAV4 Hybrid již od 734 900 Kč včetně bonusu za Vás starý vůz

Více modelů Toyota s hybridním pohonem naleznete ZDE.

Zdroj: www.toyota.cz

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků