10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Ford Handy

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford

PROGRAM FORD HANDY VÍCE RADOSTI ZE ŽIVOTA


Zatímco pro běžného člověka představuje auto především záruku většího pohodlí, v životě hendikepovaných osob je vůz často jediným prostředkem pro spojení s okolním světem. Automobil vám pomáhá žít podle vašich vlastních představ, poskytuje vám potřebnou nezávislost a soběstačnost. Stejně jako lidé bez postižení však můžete chtít od svého vozu mnohem více – skutečnou radost z řízení. Praktická koncepce našich modelů, jako jsou například Ford Grand C-MAX nebo Tourneo Connect vám zajistí svobodnější pohyb a cestování bez omezení. Jedinečný design a technologie usnadňující řízení vám přinesou opravdový zážitek z každé jízdy.

Společnost Ford odstartovala již v roce 2000 dlouhodobý projekt Ford Handy, který držitelům průkazů ZTP a ZTP/P usnadní získání nového automobilu díky cenovému zvýhodnění. Pro financování vozu navíc připravíme značkový zvýhodněný úvěr Ford Credit.

Více informací naleznete ZDE.

Zdroj: www.ford.cz

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků