10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Citroen - akční nabídka financování

Platnost akce: skončila
Štítky: Citroën

Akční nabídka financování Citroën


Po zaplacení se stanete majitelem vozidla

Financování v podobě úvěru
- úvěr s 0% úrokovou sazbou, pokud máte k dispozici 50% akontaci
- délka financování od 1 roku do 3 let
- povinné ručení zdarma pro délku financování na 1 rok

Financování Citroën C4 Cactus - nabídka financování již od 3.300 Kč za měsíc.
Značka Citroën připravila ve spolupráci s PSA Finance Česká republika exkluzivní finanční produkt PRIVILEGE 10.000. Jedná se o novou úvěrovou nabídku se skutečnou výhodou ve formě slevy 10 000 Kč vč. DPH z ceny vozu. Na model C3 lze rovněž využít produkt s nízkým úrokem a pneumatikami zdarma či akci SMART. 

Exkluzivní financování DS Privilege - exkluzivní finanční produkt DS PRIVILEGE, který je určen právě pro klienty modelové řady DS. Jedná se o novou úvěrovou nabídku se skutečnou výhodou ve formě slevy 30 000 Kč vč. DPH z ceny vozu. 

K financování Citroën pneumatiky ZDARMA.

Od 15. 9. 2017 nově nabízíme dva úvěrové produkty s nízkým úrokem a pneumatikami zdarma pro vybrané modely. Délka pro oba produkty je 36 – 84 měsíců s fixní úrokovou sazbou 5,5 %. Povinné a havarijní pojištění je volitelné. Akci je možné využít s výhodnou nabídkou havarijního pojištění se slevou 40 %. Nabídku je možné aplikovat na modely C1, C3, C3 Aircross, C Elysee, C4 Cactus, C4, Berlingo, C4Picasso a Gd Picasso, a to v závislosti na výběru produktu. 

Více informací naleznete ZDE.

Zdroj: www.citroen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků