10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Toyota připravila zimní komplety pro sezonu 2017/2018

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota

Nejvýhodnější zimní komplety. Akční ceny!


- Atraktivní zákaznické ceny

- Originální disky a značkové pneumatiky

- Vše skladem u autorizovaných partnerů Toyota

Toyota připravila pro majitele vozů výhodnou nabídku zimních kompletů a pneumatik. Přestože jinde ceny pneumatik rostou, Toyota pro letošní sezónu zachovává atraktivní zákaznické ceny.

Zájemci o zimní komplety se mohou těšit na kompletní a vyvážené sady připravené k okamžité montáži na vozidlo. Samozřejmostí jsou originální a schválené disky bez nutnosti dodatečné homologace nebo schválení. Každý zimní komplet obsahuje čtyři originální litá nebo ocelová kola, čtyři zimní pneumatiky a ventilky pro monitorování tlaku v pneumatice, a to dle specifikace modelu. K ocelovým kolům lze rovněž volitelně objednat matice a poklice nebo sněhové řetězy za akční ceny.

Šetří čas i peníze

Kvalitní zimní komplety kol šetří čas i peníze za opakované sezónní přezouvání na jaře a na podzim. Originální disky a značkové pneumatiky jsou zároveň předpokladem bezpečné jízdy i během náročných zimních podmínek. Řidiči mohou vyrazit na cesty v novém obutí, ať už pořídí zimní komplet k novému, či stávajícímu vozu. 

Komplexní servis

Veškeré zimní komplety včetně pneumatik jsou k okamžitě dispozici u všech autorizovaných partnerů Toyota. Zákazníci mohou využít i nabídku na uskladnění sezónních kol.

Více informací a kompletní nabídka zimních kompletů včetně pneumatik

Zdroj: www.toyota.cz

 
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků