10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Citroën čistí české silnice

Platnost akce: skončila
Štítky: Citroën

CITROËN NABÍZÍ OD 1. ZÁŘÍ ŠROTOVNÉ AŽ 120 000 KČ! Díky němu je nyní výměna stávajícího automobilu za nový a modernější, úspornější a v neposlední řadě také bezpečnější a pro každého dostupnější, než kdy předtím!


Značka Citroën přichází na český trh s ojedinělou nabídkou, která svou výhodností dalece převyšuje tradiční akční ceny či prémie za výkup ojetých vozů protiúčtem. Díky šrotovnému od Citroënu totiž u vybraných nových modelů této značky získá zákazník slevu až 120 000 Kč. Francouzská značka chce touto aktivitou pomoci zvrátit nepříznivý trend stárnutí českého vozového parku, který aktuálně činí 15 let, a jít tak ostatním příkladem.

Šrotovné od Citroënu je však výrazně vyšší než různá zvýhodnění při odevzdání dosluhujícího či ojetého vozu a činí koupi nového vozu opravdu dostupnější.

Příklad: Citroën Berlingo, který je ve verzi SHINE 1.6 BlueHDi 100 s manuální převodovkou díky šrotovnému od Citroënu zvýhodněn o 120 000 Kč. Zákazník tak při splnění jednoduchých podmínek šrotovného zaplatí za zcela nové dieselové berlingo oproti původní ceníkové ceně 524 800 Kč pouze 404 800 Kč.

Výrazně zvýhodněny jsou díky šrotovnému od Citroënu samozřejmě i další modely francouzské značky vyjma modelových řad C5 a Spacetourer. Tato na českém trhu ojedinělá akce startuje 1. září a potrvá do vyčerpání částky, kterou Citroën vyčlenil na podporu omlazení českého vozového parku, popř. skončí nejpozději 31. prosince 2017. „V rámci šrotovného od Citroënu se chceme primárně zaměřit na nejstarší vozy našich silnic, tedy ty, které splňují pouze emisní normy EURO 1 až EURO 3,“ upřesňuje František Neuman motivy francouzské značky a dodává, „takové vozy necháme zcela na naše náklady ekologicky zlikvidovat, aby byla garance, že se již znovu nedostanou do provozu.“

Akce se však nevztahuje výhradně na zmíněné staré automobily. Pokud zákazník přiveze svůj současný automobil, který je vhodný pro další prodej, nabídne mu za něj prodejce další peníze na protiúčet a zároveň i šrotovné. Zákazníkům, kteří nemají vůz na protiúčet nebo nechtějí svůj současný vůz vykoupit, nabídne značka Citroen ekologický bonus ve vyši 80% šrotovného. 

Více informací o podmínkách šrotovného naleznete ZDE.

Zdroj: www.citroen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků