10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nejprodávanější užitkový vůz – Peugeot Boxer

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot

Peugeot Boxer Furgon - kompletní servis na 2 roky nebo 90 000 km zdarma!


Objevte nový  Peugeot  Boxer, odolný a  úsporný vůz, navržený v  různých verzích speciálně pro  vaši  profesi. Vzhledem k  širokému rozpětí maximální technicky přípustné hmotnosti vyhoví nový  Peugeot  Boxer  požadavkům všech  vašich podnikatelských aktivit. Jistě oceníte jednoduché ovládání a  účinné prvky na  podporu řízení, stejně jako  nový design  přední části vozu, který  spojuje moderní trendy se  spolehlivou robustností. Peugeot Boxer  se  stal v  roce 2015  nejprodávanějším užitkovým vozem do  3,5  t (dle oficiálních statistik SDA).

Kompletní servis = služby dle smlouvy Peugeot Optiway Servis na 2 roky nebo do 90 000 km zdarma.

Nabídka kompletního servisu na 2 roky/90 000 km zdarma neplatí pro model Boxer Furgon L1H1. Paket „Klimatizace + rádio s HF Bluetooth“ za 15 000 Kč se vztahuje k verzi ACCESS; verze ACTIVE již uvedené prvky standardně obsahuje.

Exkluzivní nabídka financování bez navýšení platí pro financování na 1 rok s minimální akontací 50 % včetně povinného ručení zdarma a poplatkem za uzavření smlouvy ve výši 1 %. Pro více informací o financování a doplňkových službách kontaktujte koncesionáře Peugeot.

Více informací o nabídce a základních parametrech naleznete ZDE.

Skladové vozy  PEUGEOT BOXER ZDE. - V nabídce více jak 180 skladových vozů! Nabídka je určena podnikatelům. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Žádost o testovací jízdu ZDE.

Ceník ZDE.

Zdroj: www.professionalpeugeot.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků