10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nájem nového Jeep Compass již za
12 890 Kč za měsíc

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Jeep

VYSTUP Z KOLOBĚHU VŠEDNÍCH DNŮ! Život může postupovat dopředu různými směry. Každý z nich je novým objevem, novým zážitkem, novou zkušeností.


Zcela nový Jeep Compass je připravený na to, aby Vás provedl těmito cestami za pomoci svého ikonického a moderního designu, prvotřídního pohodlí, bezpečnosti a moderních technologií.

Nájem nového Jeep Compass již za 12 890 Kč za měsíc
- délka nájemní smlouvy: 48 měsíců
- plánovaný celkový nájezd kilometrů: 60 000 km
- pojištění skel vozidla - Generali Pojišťovna
- havarijní pojištění včetně GAP - Generali Pojišťovna
- povinné ručení - Generali Pojišťovna
žádost o cenovou nabídku

INOVAČNÍ KRÁSA
Ve zcela novém vozidle Jeep® Compass se tradice setkává s inovacemi a obnovuje nejikoničtější charakteristiku, díky které je design značky Jeep® tak legendární. Klouzejte pohledem po jeho hladkých aerodynamických tvarech, lemovaných lištou z leštěného chromu, přes propracované detaily až k sedmiotvorové masce chladiče a nechte krásu vyjít na světlo v podmanivé záři LED denního svícení světlometů.

SPORT KLÍČOVÁ VÝBAVA
- černý chromovaný chladič
- kožený volant
- elektronická parkovací brzda
- LED koncová světla

ATRAKTIVNÍ EXTERIÉR
Agresivní a sofistikovaný profil, který vyčnívá z davu. Aerodynamický design dodává Jeepu® Compass jeho přesvědčivý postoj. Díky dostupné černé střeše a liště z leštěného chromu, která se dramaticky vine okolo zádi a po stranách vozidla, je toto nové SUV okamžitě rozeznatelné. Nikdy nebylo snadnější zajistit, aby si okolí všimlo, než když budete ve zbrusu novém Jeepu® Compass.
 
KOMFORT A STYL
Propracované tvary, značkové designové prvky Jeep®, vysoce kvalitní materiály a nejmodernější technologie dělají z interiéru zbrusu nového Jeepu® Compass to nejlepší prostředí na vaše cesty. Připravte se na jízdu, protože do detailu promyšlené místo řidiče je vybaveno 7palcovým barevným přístrojovým panelem. Pří ovládání audia, hlasovém ovládání a ovládání rychlosti pomocí integrovaných ovladačů nesundávejte ruce z volantu a soustřeďte se na cestu před vámi.
 
POSUNOVÁNÍ HRANIC TECHNOLOGIE
Dodejte vaší interakci s chytrým telefonem nový rozměr na palubě vozu Jeep® Compass, který vám umožní snadno vyřizovat telefonáty, poslouchat hudbu, odepisovat na zprávy a přijímat je a mnohem více. Objevte nové možnosti propojení vozu s vašim chytrým telefonem díky novým funkcím navigačního systému Uconnect™ 8.4. Apple CarPlay umožní uživatelům iPhonů získat přístup k Apple Maps, zprávám, telefonátům a Apple Music skrze hlasové ovládání Siri.
Android Auto™ pak zajistí snadný a bezpečný přístup k hlasovému ovládání handsfree, Google Maps™ a Google Play Music™ přes dotykový displej systému Uconnect™ či ovládání na volantu.
 
PROPRACOVANÉ DETAILY
- navigační systém Uconnect™ 8.4
- systém Selec-Terrain
- automatická převodovka
 
NEPŘEKONANÝ ZÁKLAD 4X4
Zbrusu nový Jeep® Compass je díky kombinaci nepřekonaných jízdních schopností 4x4 s předními pokročilými funkcemi úspory paliva nejschopnějším kompaktním sportovně-užitkovým SUV. Vyberte si ze dvou benzínových a čtyř naftových motorů. Legendární terénní schopnosti Jeepu® jsou obohaceny o nové systémy trvalého pohonu všech kol dostupné na objednávku, které zákazníkům nabízejí to, co nedokáže žádné jiné kompaktní SUV.

DOSTUPNÉ MOTORY:
- 1.4 MultiAir 2 170HP ATX 4WD Opening Edition
- 2.0 Mjet 140HP ATX 4WD Opening Edition

Více informací naleznete ZDE.
 
Zdroj: www.jeep.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků