10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

100% rodinný elektromobil Nissan Leaf

Platnost akce: skončila
Štítky: elektromobily | Nissan

100% elektromobily Nissan LEAF ukazují, co se může stát, když uvěříte, že nic není nemožné. Jsou založeny na převratné technologii, která poskytuje dostatečný dojezd, a mění jízdu i vlastnictví vozu. Pro všechny, kteří věří, že na osobní volbě záleží.


VÝHODY ELEKTROMOBILŮ

Kupte si elektromobil a zamávejte nejen cenám benzínu. Konec bude i s výměnami oleje a drahými servisními prohlídkami. Nissan LEAF totiž nemá spalovací motor ani klasickou převodovku, takže v něm najdete mnohem méně pohybujících se součástí. To přináší výhodu naprosto minimální údržby.

VÝHODY A ZVÝHODNĚNÍ

Záleží na tom, kde žijete, ale v některých zemích platí pro Nissan LEAF různé daňové úlevy a další zvýhodnění. Další informace získáte s naším interaktivním nástrojem Benefity & zvýhodnění. 

ÚSPORY, KTERÉ NEKONČÍ

Protože Nissan LEAF nepoužívá benzín ani diesel, „natankování“ vám nevyluxuje peněženku. Úspory po přechodu na elektromobil vás mohou pořádně překvapit.

PŘEJÍT NA VÝPOČET ÚSPOR

NATANKUJTE ZE ZÁSUVKY

Celodenní spotřeba jen za pár hodin

Domácí dobíjení vozů Nissan LEAF je zcela snadné. S domácí dobíjecí jednotkou 32A a volitelnou 6,6 kW palubní nabíječkou dobijete z prázdné na plnou 24 kWh baterii za asi 4 hodiny – u silnější 30 kWh baterie asi za pět a půl hodiny. S plně nabitou 24 kWh baterií potom ujedete asi 100–160 km a s 30 kWh baterií 125–200 km, což je pro většinu běžných potřeb víc než dost. Dobrá zpráva také je, že i když se vydáte na cesty, dobíjecí stanice se dnes objevují opravdu všude.

DOBÍJECÍ STANICE

OBJEVTE NOVÉ ZPŮSOBY ŘÍZENÍ

Elektrická akcelerace

100% točivého momentu a plynulá akcelerace budou příjemnou novinkou vašeho běžného rána. A protože baterie v podlaze přináší vozu velmi nízké těžiště, můžete se do zatáček pustit způsobem, který přináší za volant potřebnou trochu vzrušení. Ať už jedete po dálnici, nakupujete nebo se chcete jen tak projet, tento vůz změní způsob, jakým o řízení přemýšlíte.

VŮZ NISSAN LEAF VÁM BUDE NASLOUCHAT

Nissanconnect EV

S informačním systémem NissanConnect a aplikací pro chytré telefony na vozech ACENTA a TEKNA je vlastnictví elektromobilu opravdu jednoduché. Spojení vozu Nissan LEAF s chytrým telefonem, tabletem nebo počítačem přináší neustálý kontakt a ovládání celé řady nejrůznějších funkcí – můžete si například naplánovat dobíjení nebo zapnout klimatizaci, ať už jste kdekoli.

POZNEJTE NISSAN LEAF

Zdroj: www.nissan.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků