10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Zářijová akční nabídka na modely Toyota Aygo, Yaris, Auris a Corolla

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota

Toyota Central Europe-Czech si na začátek podzimu připravila pro své zákazníky hned několik akčních nabídek.


- Maximální cenové zvýhodnění až 90 000 Kč
- Navíc bonus při výkupu stávajícího vozu až 25  000 Kč
- Designové lité disky a pneumatiky zdarma
- Až do 30. září u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v ČR

Modely Aygo, Yaris, Auris a Corolla mohou zákazníci pořídit až o 90 tisíc Kč levněji s bonusem za výkup starého vozu až ve výši 25 tisíc Kč, a navíc k nim získají zimní pneumatiky či komplety zdarma.

TOYOTA AYGO

Model Toyota Aygo pořídí zákazníci se slevou až 35 000 Kč a bonusem 20 000 Kč při výkupu stávajícího vozu. Skvěle vybavený vůz tak dostanou již za cenu 199 900 Kč. Navíc v rámci podzimní akční nabídky ke všem verzím získají zdarma sadu zimních pneumatik. K financování nového vozu mohou zákazníci využít také program Toyota Garant, se kterým Aygo pořídí již za 3 700 Kč měsíčně.

TOYOTA YARIS KLASIK

V rámci doprodeje verze Yaris Klasik je možné nový vůz pořídit již za 269 900 Kč: cenové zvýhodnění modelu je až 43 000 Kč a za výkup starého vozu získají zákazníci bonus ve výši 25 000 Kč. S akční nabídkou navíc ke všem verzím dostanou sadu zimních pneumatik zdarma. Nákup nové Toyoty Yaris Klasik je možné financovat také s programem Toyota Garant, a to již za 4 700 Kč měsíčně.

Akční zvýhodnění je připraveno i pro zájemce o nový Yaris 2017. Nově si mohou v rámci edice Benefit pořídit také verzi Active s paketem City od 289 900 Kč.

TOYOTA AURIS

Zájemci o větší vůz se mohou rozhodnout pro Toyotu Auris. Cenového zvýhodnění modelu je až 90 000 Kč a za výkup starého vozu získají zákazníci bonus 25 000 Kč. Cena benzinové verze Active s paketem Trend se tak dostává již na 397 900 Kč. Za tuto cenu získají zákazníci vůz s velmi bohatou výbavou, která zahrnuje např. 7 airbagů, LED světla denního svícení, automatickou klimatizaci, nebo paket technologií aktivní bezpečnosti Toyota Safety Sense. Navíc v rámci podzimní akční nabídky získají noví majitelé vozu zdarma designové lité disky a zimní pneumatiky v hodnotě 27 000 Kč.

TOYOTA COROLLA

Světově nejprodávanější model Toyota Corolla je k dispozici s cenovým zvýhodněním až 55 000 Kč a bonusem za výkup starého vozu ve výši až 25 000 Kč. Bohatě vybavená benzinová verze 1,6 Active s paketem Trend + je tak k dostání již za 384 900 Kč. V této verzi dostanou noví majitelé např. přední a zadní parkovací senzory, vyhřívání předních sedadel, automatickou dvouzónovou klimatizaci nebo zadní parkovací kameru. Také k modelu Corolla dostanou zákazníci zdarma designové lité disky a zimní pneumatiky v hodnotě 27 000 Kč.

V rámci pokračující akční edice Benefit je možné s výhodnými podmínkami pořídit i modely Toyota C-HR, RAV 4 a Verso.

Podrobné informace jsou k dispozici ZDE. 

Zdroj: www.toyota.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků