10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Fiat 500 slaví – všechno nejlepší

Platnost akce: skončila
Štítky:

Fiat 500 & 500C


Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale zároveň zůstává věrna své podstatě. Elegantní a šik už na první pohled.

NOVÝ FIAT 500

REVOLUCE STYLU

Vychutnejte si vytříbený italský styl 50. let minulého století díky novému modelu 500 Anniversario ve speciální limitované edici. Objevte všechny jeho detaily, díky kterým je tak okouzlující, sexy a nadčasový: historické logo Anniversary na dveřích zavazadlového prostoru, exkluzivní pastelové barvy karoserie a palubní desky, jako zelená Riviera nebo oranžová Sicilia, chromovaná lišta na kapotě, chromovaná zrcátka, retro 16” kola z lehké slitiny nebo nádherná kola s diamantovým designem.

S modelem Fiat 500 Anniversario, ať už ve verzi hatchback nebo cabrio s černou střechou, nikdy nepřestane být cool!

DOLCE VITA

Vítejte na palubě 500 Anniversario a nechte se okouzlit atmosférou Itálie 50. let. Palubní deska je sladěna s barvou karoserie, koberce jsou ozdobeny exkluzivním logem Anniversario a po usednutí na nová textilní sedadla pochopíte, co skutečně znamená Dolce Vita. Každý detail je stylistickým uměleckým dílem italského designu.

RETRO DESIGN , MODERNÍ TECHNOLOGIE

Fiat 500 Anniversario v sobě úžasně snoubí sofistikovaný a elegantní retro styl a nejmodernější technologie. Vyberte si barevný 7“ TFT displej palubního počítače, audiosystém Beats nebo infotelematický systém UConnect se 7“ dotykovou obrazovkou, digitálním rádiem, navigací Tom Tom, hands-free ovládáním a bluetooth. K dispozici je i technologie mirorring, neboli zrcadlení chytrého telefonu na dotykové obrazovce vozu, a to prostřednictvím aplikací Apple CarPlay a Android Auto, které představují chytřejší a bezpečnější způsob používání vašeho iPhone nebo chytrého telefonu s operačním systémem Android na palubě vozu.

Bezpečnost a zábava pro vaše zcela nové zážitky.

Pro více informací klikněte ZDE.

Žádat o cenovou nabídku můžete ZDE.

Zdroj: www.fiat.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků