10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Vyhrajte Hyundai Kona na celý měsíc

Platnost akce: skončila
Štítky: Hyundai

Nový Hyundai Kona. Vy řídíte. Vy určujete pravidla.


Nebojte se odlišit.

Nejlepšími okamžiky někdy bývají ty, při kterých svět neutváří nás, ale naopak my utváříme jeho. Formujeme jej do správného tvaru… Podle toho, jací sami jsme. Svobodně. Nejde jen o to dojet do cíle, ale i o to, jak se během cesty cítíme. Smějeme se. Jásáme. Odvážíme se odlišit. Stejně jako nový Hyundai KONA.

Poznejte svět Hyundai Kona.

Se vším, co máte rádi.

Zůstaňte stále online ve městě, nebo se vydejte do terénu v offline režimu a pořádně si užijte svou oblíbenou hudbu! Prémiový audiosystém poskytuje hvězdný zvukový výkon, ať jedete kamkoli. Nová Kona Vám poskytne dokonalou konektivitu a inovativní technologie usnadňující život. Multimediální systém Hyundai Kona zobrazí obsah Vašeho smartphonu na 7“ dotykovém displeji a dovede Vás do cíle Vaší cesty prostřednictvím pokynů z Vaší oblíbené mobilní aplikace.

Vyhrajte a užijte si dobrodružství s vozem Hyundai Kona. Pro soutěžní část klikněte ZDE.

Zdroj: www.hyundai.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků