10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nové Suzuki S-Cross již za 409 900 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky: Suzuki | SUV

Stanovte si svůj cíl


- Univerzální crossover - pro přírodu i město

- Bezpečnost - AllGrip 4x4, Radar Brake Support, Hill Hold Control, ESP

- Hospodárnost - síla

- Stvořen pro rodinu - komfort, výbava

- Smart audio - parkovací kamera, MirrorLink, Navigace

- Variabilita - praktické detaily

Dojeďte až na konec světa

Nechte své myšlenky volně plynout a následujte je. Kdykoli, kamkoli – se skutečným dobrodruhem, novým S‑Crossem. Získejte s ním dosud nepoznaný rozhled, zažijte radost z pohybu v jakémkoli terénu, ochutnejte novou dimenzi výkonu a poznejte originální design, který je tak troufalý, jak jen crossover může být. Kamkoli Vás představivost zavede, s novým S‑Crossem bude každá volba perfektní. Stanovte si svůj cíl.

Pokořte všechny životní výzvy

Zvládněte své každodenní úkoly s lehkostí na palubě opravdového univerzála. Nový S‑Cross je o přijmutí všech výzev moderního života. Nabízí funkčnost, flexibilitu, prostor, komfort a styl SUV, na hony vzdálený městské džungli. Bez ohledu na okolnosti, nový S‑Cross je ideální způsob, jak začít. Stanovte si svůj cíl.

Design jako vyznání

Vzhled, který prahne po dobrodružství: nový S‑Cross je tak odvážný a sebevědomý, jak vypadá. Objevte design, který definuje dospělý crossover. S novou robustní maskou, svalnatým SUV stylem a velkým vnitřním prostorem. Rozený průzkumník plný dynamiky a síly.

Dynamická příď

Podívejte se do silné mužné tváře. Troufalá přední část je dominantou nového designu s robustním SUV charakterem. Impozantní maska chladiče zvedá celou kapotu výš a spolu s novými ochrannými prvky nárazníku a LED světlomety vyzařuje sílu a neohroženost.

Více informací o výbavě Suzuki S-Cross ZDE.

Zdroj: www.suzuki.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků