10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Juke Dark Sound pro dokonalé audio zážitky

Platnost akce: skončila
Štítky:

Nissan představil novou speciální edici svého průkopnického crossoveru Juke, vybavenou vylepšeným a výkonnějším audiosystémem.


- Kompaktní crossover Juke dostal vylepšený audiosystém přinášející lepší poslechový zážitek ve vozidle.
- Standardně s personalizací exteriéru a interiéru.
- Je dostupný ve dvou barvách, se zážehovým motorem DIG-T 115.
 
Nissan Juke Dark Sound poskytuje ještě intenzivnější zvukový zážitek, než kdy předtím. Zvuku uvnitř vozu dodává dojem větší výšky a šířky. Vylepšený audiosystém je jen jedním z mnoha prvků standardně dodávaných ve verzi Juke Dark Sound, což zákazníkům přináší mimořádně výhodný poměr ceny a kvality.
 
Jádrem zvukového vylepšení je 6 reproduktorů značky Focal, uznávaného francouzského výrobce zvukové techniky. Jedinečná technologie zpracování zvuku poskytuje mnohem preciznější poslechový zážitek. Maximální výkon předních a zadních reproduktorů byl zvýšen ze 40 W na 120 W a u výškových reproduktorů ze 40 W na 100 W.
 
Limitovaná edice Juke Dark Sound je dostupná ve dvou barvách karoserie – černé metalíze nebo tmavě šedé – s výbavou N-Connecta. Vůz je standardně vybaven personalizací exteriéru v černé barvě a výraznými 18“ hliníkovými koly s černými segmenty. Vylepšení pokračují v kabině personalizací interiéru v černé barvě, sportovními pedály a luxusními podlahovými koberečky.
 
Pro Juke Dark Sound je k dispozici pohonná jednotka o objemu 1,2 litru a výkonu 115 koní s turbodmychadlem ve spojení s 6stupňovou manuální převodovkou.
 
Vozy je možné u autorizovaných dealerů Nissan objednávat za akční cenu 430 500 Kč.
 
Více informací získáte zde.
 
Zdroj: www.nissan.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků