10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Renault seznamka

Platnost akce: skončila
Štítky: Renault

Seznamte se... Jsem atraktivní a vždy středem pozornosti, nemám míry 90-60-90, ale moje přednosti maximálně využijete. Nevyžaduji teplé obědy a večeře, mám totiž nízkou spotřebu. Nevyžehlím, nevyperu, ale do společnosti jsem dokonalý společník. Neznám bolest hlavy ani rýmičku, odvezu vás kdykoliv a kamkoliv. Za mým volantem budete vysedávat raději než s kamarády. Jsem pro každou špatnost a nezkazím žádnou legraci. Jezdím rád za rodinou, na výlety i na fotbal.


Poznejte blíže vozy Renault, které o vás mají zájem:

Nový Renault CAPTUR

Renaul Captur Initiale Paris: Objevte francouzský luxus a šarm na vlastní kůži ve verzi Initiale Paris. Speciální lak černá Améthyste, specifický vzhled disků kol z lehkých slitin nebo čalounění kůží Nappa navodí nezapomenutelnou atmosféru.
Variabilní interiér: Kompaktní vnější rozměry skrývají velkorysý vnitřní prostor, který se přizpůsobí vašim potřebám. Posuvná zadní lavice, dvojité dno zavazadlového prostoru a celá řada praktických detailů vám usnadní cestování.
Hospodárné motory: Motory Nového Renault CAPTUR splňují nejnovější emisní normy a nabízí zároveň dynamické svezení a nízkou spotřebu paliva.
Edge Light: Nový Renault CAPTUR je snadno rozpoznatelný nejen ve dne ale i v noci díky LED světlometům s technologií Edge Light a typickým světelným podpisem ve tvaru písmene "C"
Moderni vzhled: Silnou stránkou Nového Renault CAPTUR je moderní a výrazný vzhled. Vynikněte v městské džungli díky širokému výběru personalizačních prvků.
Dvoubarevné provedení karoserie: Vystupte z davu i díky široké paletě dvoubarevných provedení karoserie.
Audiosystém Bose: Buďte obklopeni hudbou. Nový Renault CAPTUR může být vybaven prémiovým audiosystémem Bose, který byl pro tento vůz vytvořen na míru.

Nový Renault KADJAR

Moderní a dobrodružný vzhled: Renault KADJAR zaujme plynulými liniemi, výraznou čelní maskou a svalnatými boky.
Hospodárné motory: Motory vozu Renault KADJAR splňují nejnovější emisní normy a nabízí zároveň dynamické svezení a nízkou spotřebu paliva.
Panoramatické střešní okno: Rozměrné panoramtické střešní okno dokonale prosvětluje interiér a vytváří příjemnou atmosféru.
Extended Grip: Systém kontroly trakce Extended Grip se 3 režimy nastavení umožňuje optimalizaci přenosu výkonu na kola v těžších podmínkách.
Full LED světlomety: Světlomety LED Pure Vision poskytují intenzivnější a přesnější osvětlení, které zlepšuje bezpečnost při jízdě v noci.
Péče o detail: Kvalitní materiály, prvky z matného chromu, rozměrná a velmi pohodlná sedadla. Ve voze Renault KADJAR se budete cítit příjemně.
Audiosystém Bose: Poznejte novou úroveň hudebních zážitků s audiosystémem značky Bose. Každý hudební detail je věrně reprodukován, takže se budete cítit jako v koncertní síni.

Chcete-li se dlouhodobě seznámit, standardní doba výpůjčky je 2 dny s limitem 200 km.

Více informací získáte zde.

Zdroj: seznamka.renault.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků