10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Crossovery Nissan nyní již od 3 900 Kč měsíčně

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Nissan

Posuňte hranice SUV s novými Crossovery Nissan!


Prohlédněte si nabídku jedinečných Crossoverů Nissan, vybrat si můžete z modelů X-Trail, Qashqai neno Juke.

Crossovery Nissan nyní již od 3 900 Kč měsíčně s financováním NISSAN FINANCE.

Nissan Juke již od 3 900 Kč měsíčně
Ukažte své já pohybem a  nebojte se být jiný. Tento sportovní crossover Nissan nabízí styl a přináší pořádný výkon i do městské džungle.

Nissan Qashqai již od 399 900 Kč
Originální městský Crossover oslavuje výročí. Nissan Qashqai před 10 lety vytvořil kategorii crossoverů a od toho momentu až dodnes udává trend v oblasti nejnovějších technologických inovací a dynamických jízdních vlastností.

Nissan X-Trail nyní se slevou až 145 000 Kč
Stvořen pro rodinné zážitky, protože nejlepší vzpomínky jsou na dobrodružství. Nissan X-Trail přichází nabitý technologiemi a luxusními prvky vytvořenými s ohledem na rodinu.

Více informací o výhodném financování naleznete pod odkazem NISSAN FINANCE, kde si jednoduše můžete na kalkulačce spočítat spláky na financování Vašeho vozu. Nebo si vyžádejte individuální cenovou nabídku a autorizovaných prodejců Nissan.

Zdroj: www.nissan.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků