10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový VW Arteon již v prodeji

Platnost akce: skončila
Štítky:

VW Arteon umí udělat dojem. Již od 1 007 900 Kč.


Aerodynamická silueta s dlouhým rozvorem kol, bezrámová konstrukce bočních oken, výrazný design zadní partie - to je nový Arteon, který zaujme hned na první pohled a zanechá dojem.

Každý detail, jako je leštěná chromovaná lišta, která kontrastuje s kryty vnějších zpětných zrcátek s matně chromovaným povrchem, nebo devatenáctipalcová kola z lehké slitiny "Chennai" a nápis "Elegance" na bocích dokonale dotvrářejí celkovou kompozici.

Zavazadlový prostor této fastback limuzíny má objem 563 litrů a nabízí tak spoustu místa i pro Vaše zavazadla.

V novém voze Arteon se o výhled postará panoramatické výklopné/posuvné střešní okno, které je po obvodu doplněno osvětlením "Ambiente". 

Inteligentní světlomety s inovativními funkcemi a pokrokovou LED technologií jsou dalším příspěvkem k bezpečnosti a komfortu.

"Head-up-Display" zobrazuje jízdní informace ve Vašem zorném poli.

Nový Arteon disponuje širokou škálou asistenčních systémů, mezi které patří například "Park Assist", "Emergency Assist", "Lane Assist" nebo "Front Assist". Hodit se jistě bude i asistent pro jízdu v koloně.

Stejně tak si zde vychutnáte prvotřídní zvuk, který přináší rádio "Composition Media". Součástí výbavy na přání jsou také dva navigační systémy - "Discover Media" a "Discover Pro". Velkým přínosem bude jistě i internet, se kterým můžete mít stále přehled o aktuální situaci v dopravě. A díky volitelnému telefonnímu rozhraní "Comfort" nebo "Premium" můžete mít v průběhu telefonování obě ruce na volantu.

Pod kapotou vozu Arteon se skrývá jedna z efektivních kombinací motoru a převodovky. K nejsilnějším aktuálně nabízeným naftovým agregátům, které jsou určeny pro modely Arteon Elegance nebo R-Line patří silný BiTurbo motor s výkonem 176 kW (240 k). Tento motor se sériově dodává s pohonem všech kol 4MOTION, elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS a adaptivní regulací podvozku DCC.

Špičkový benzinový motor s výkonem 206 kW (280 k) je rovněž určen pro linie výbavy Arteon Elegance nebo R-Line.

Více informací získáte zde nebo u autorizovaných prodejců VW.

Zdroj: www.volkswagen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků