10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Servis s logem BMW

Platnost akce: skončila
Štítky: BMW

Pečujte o své BMW jako doposud! Abychom Vám umožnili neustále bezstarostnou jízdu, připravili jsme pro Vás program pro starší vozy u našich BMW autorizovaných dealerů. Buďte součástí světa BMW a čerpejte výhod našeho programu pro vozy starší 5 let BMW FIT Servis. Svěřte svůj vůz do rukou profesionálů a užívejte si i nadále radost z jízdy s Vaším BMW.


Objevte 8 hlavních výhod BMW Service:

- Transparentnost. U nás budete mít své náklady vždy pod kontrolou, protože naše normy práce jsou pevně stanoveny. A proto si můžete být jisti, že zaplatíte opravdu za čas nezbytně nutný pro opravu.

Nejnovější technologie. To nejlepší pro Vaše BMW za všech okolností. Jako jediní používáme nejnovější technologie, které neustále rozvíjíme spolu s vývojem našich vozů a tím stanovujeme trendy budoucnosti.

Správná diagnostika. Pro správnou diagnostiku závad Vašeho vozu máme navíc k dispozici speciální přípravky, vybavení, technologie a zařízení na míru, které neautorizované servisy nemají.

- Atraktivní cenové nabídky. S BMW Service si budete moci vybrat z atraktivních cenových nabídek dle věku Vašeho vozu – např. BMW Prodlouženou záruku a předplacené servisní balíčky, program pro starší vozidla BMW FIT Service, pravidelné sezónní nabídky, náhradní díly Value line atd.

- Profesionalita. Prémiovou péči Vám vždy zajistí náš profesionální, certifikovaný a pravidelně proškolený personál. Velmi dobře si uvědomujeme, že kombinace teoretických a praktických znalostí je pro zajištění profesionální a efektivní práce jeden z nejdůležitějších faktorů.

Servisní konzultace. Naši certifikovaní BMW servisní poradci provedou zdarma s každým zákazníkem tzv. servisní konzultaci u vozidla a Vy tak máte jedinečnou příležitost být součástí detailní vstupní prohlídky Vašeho vozu v několika úrovních.

Originální díly BMW. Standardně od BMW získáte 2letou záruku na všechny originální díly a příslušenství BMW, které pečlivě testujeme v crash testech. Pro Vaši maximální bezpečnost.

A mnoho dalšího... K Vaší maximální spokojenosti si zakládáme na kvalifikovaném personálu, příjemném prostředí, moderním vybavením autosalónů a v neposlední řadě na individuálním přístupu.

Podmínky:
- Vozidlo starší 5 let (ukončený 5. rok vozidla) od data první registrace.
20% sleva na originální díly a normovanou práci.
- Nabídka pouze u participujících BMW Autorizovaných dealerů.
- Použití originálních dílů BMW a technologií BMW.
- Platí pro běžný servis a opravy.

Pouze autorizovaný servis BMW Vám zaručí, aby Vaše BMW zůstalo i nadále BMW. Program pro vozy starší 5 let BMW FIT Servis nabízí naši BMW autorizovaní dealeři: Bychl Auto, CarTec Olomouc, CarTec Group - Ostrava, Dycom, Kopecký Auto, Invelt Plzeň, Invelt Praha, Renocar Brno, Renocar Praha

Více informací získáte zde.

Zdroj: www.bmw.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků